Logo sl.boatexistence.com

Zakaj ima umivalnik luknjo?

Kazalo:

Zakaj ima umivalnik luknjo?
Zakaj ima umivalnik luknjo?

Video: Zakaj ima umivalnik luknjo?

Video: Zakaj ima umivalnik luknjo?
Video: Я вернул его домой. Немецкая овчарка по имени Дом 2024, Maj
Anonim

Opravljajo dve funkciji: preprečujejo prelivanje z vklopljenim odtočnim zamaškom in zagotavljajo evakuacijsko pot za zrak v odtoku. Brez te luknje bi polna posoda z vodo počasi odtekala zaradi upora, ki ga povzroča zraku, ki uhaja iz odtoka.

Kako se imenuje luknja v umivalniku?

Prelivna luknja je primerno poimenovana, saj preprečuje, da bi vaš umivalnik poplavil. To naredi tako, da preusmeri vodo, kar vam daje več časa za ukrepanje, preden se vsebina razlije, če vi ali kdo v vašem gospodinjstvu pomotoma pusti pipo prižgano ali če imate težave z vodovodom.

Za kaj je luknja na strani umivalnika?

Prelivna luknja obstaja samo za en namen, preprečuje poplavljanje vašega kopalniškega umivalnika v primeru, da imate težave z vodovodom ali če je nekdo po nesreči pustil prižgano pipo. To doseže s preusmeritvijo odvečne vode, kar vam omogoča ukrepanje, preden se voda začne razlivati.

Zakaj imajo keramični umivalniki luknje?

Določite položaje odprtin za pipo

Večina pomivalnih korit ima različne odprtine za pipo izbijanje položaje, ki vam omogočajo namestitev mešalne pipe za kuhinjsko pomivalno korito, avtomatskega stikala za odpadke, razpršilnika mila, stikalo za zrak za odstranjevanje odpadkov ali podobno, ki se namesti na umivalnik, zato je zelo pomembno, da preverite vse razpoložljive možnosti.

Ali lahko zakrpate luknjo v umivalniku?

Sčasoma, potem ko je bila več let izpostavljena vodi, bo odkrita kovina korodirala in zarjavela. Na srečo je luknjo v porcelanu mogoče popraviti s kompletom za popravilo porcelana S hitrim ukrepanjem in pravim kompletom za popravilo porcelana lahko luknjo popravite, ne da bi zamenjali umivalnik ali poškodovali katerega koli porcelanskega premaza.

Priporočena: