Logo sl.boatexistence.com

Ali obstaja taka beseda kot prirojenost?

Kazalo:

Ali obstaja taka beseda kot prirojenost?
Ali obstaja taka beseda kot prirojenost?

Video: Ali obstaja taka beseda kot prirojenost?

Video: Ali obstaja taka beseda kot prirojenost?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Maj
Anonim

pril. 1. a. Obstajajo naravno ali po dednosti, namesto da bi se jih naučili z izkušnjami: "Šimpanzi kažejo prirojeno nezaupanje do stika s tujci" (Cindy Engel).

Je prirojenost beseda?

Definicija prirojenosti v angleškem slovarju

Druga definicija prirojenosti je kakovost ali stanje bistvenega dela značaja osebe ali stvari. Prirojenost je tudi kakovost ali stanje nagona ali nenaučenosti.

Kakšna je definicija prirojenosti?

1: obstoječe, pripadajo ali določajo dejavniki, ki so prisotni v posamezniku od rojstva: prirojeno, prirojeno vedenje. 2: pripadati bistveni naravi nečesa: inherentno.

Kaj je še en pomen prirojenega?

Nekaj pogostih sinonimov za prirojeno je prirojeno, dedno, prirojeno in samorodno. Medtem ko vse te besede pomenijo "ni pridobljeno po rojstvu", se prirojeno nanaša na lastnosti ali značilnosti, ki so del človekove notranje bistvene narave.

Kaj pomeni biti prirojeno dober?

pridevnik. obstaja v enem od rojstva; prirojena; domači: prirojena glasbena nadarjenost. lasten bistvenemu značaju nečesa: prirojena napaka v hipotezi. ki izvira iz intelekta ali konstitucije uma ali izhaja iz intelekta, namesto da bi se ga naučili z izkušnjami: prirojeno znanje o dobrem in zlu.

Priporočena: