Logo sl.boatexistence.com

Katera država ima najvišje rupije?

Kazalo:

Katera država ima najvišje rupije?
Katera država ima najvišje rupije?

Video: Katera država ima najvišje rupije?

Video: Katera država ima najvišje rupije?
Video: 123: Katera država ima največ traktorjev? 2024, Julij
Anonim

Kuwaiti Dinar Država Kuvajt ima najmočnejšo valuto med vsemi valutami na svetu. Kuvajtski dinar je z menjalnim razmerjem ogromnih 242 indijskih rupij za en dinar daleč pred vsemi in je najdražja valuta doslej.

V valuti katere države je največ rupija?

Kuvajtski dinar ali KWD je okronal najvišjo valuto na svetu. Dinar je koda valute KWD. Na Bližnjem vzhodu se pogosto uporablja za transakcije na osnovi nafte. 1 kuvajtski dinar je enak 233,75 INR.

Katera država je najvišja valuta?

1. kuvajtski dinar Kuvajtski dinar ali KWD, znan kot najmočnejša valuta na svetu, je bil uveden leta 1960 in je bil sprva enakovreden enemu funtu sterlinga. Kuvajt je majhna država, ki leži med Irakom in Savdsko Arabijo, katere bogastvo je v veliki meri posledica velikega svetovnega izvoza nafte.

Katera država je nižja od indijske rupije?

1. Alžirija Afriška država 'Alžirija' je zlahka na vrhu našega seznama držav, ki imajo nižjo vrednost valute kot indijska rupija. Turisti se najpogosteje blaženo ne zavedajo dejstva, da je 'Alžirija' največja država v Afriki in je tudi najbolj privlačna med vsemi.

Je Indija poceni država?

Indija je bila po novih podatkih uvrščena med najcenejšo državo za življenje na svetu. Nova raziskava svetovnih cen je pokazala, da je največja država na podcelini osvojila prvo mesto za najcenejše življenje in premagala soseda Pakistan in Nepal.

Priporočena: