Logo sl.boatexistence.com

Zakaj johnny misli, da je Dally junak?

Kazalo:

Zakaj johnny misli, da je Dally junak?
Zakaj johnny misli, da je Dally junak?

Video: Zakaj johnny misli, da je Dally junak?

Video: Zakaj johnny misli, da je Dally junak?
Video: ПЛОВ. ЭТО ЛУЧШАЯ ЕДА ЧТО Я ЕЛ! СЕКРЕТ РАСКРЫТ УЗБЕКСКИЙ РЕЦЕПТ 2024, Maj
Anonim

Johnny misli, da je Dally heroj zaradi Dallyjeve globoke zvestobe svojim kolegom Greasers. Dally izraža to prirojeno zvestobo z dejanji samožrtvovanja. Poleg tega Johnny misli o Dallyju kot o možu časti, nekomu, ki nikoli ne bo izdal kolega Greaserja.

Kako je bil Dally junak za Johnnyja?

Dally velja za heroja ker je tvegal svoje življenje, da bi rešil Ponyboya in Johnnyja med cerkvenim požarom Dokumenti so Dallyja naredili za junaka, ker je rešil Johnnyja v incidentu z ognjem. Ko Johnny in Ponyboy rešita otroke iz požara v zapuščeni cerkvi, kjer se družijo, Dally reši Johnnyja.

Zakaj Johnny misli, da je Dally junak stran 76?

Zakaj Johnny misli, da je junak (str. 76)? … Johnny misli, da je heroj ker če jim Dally ne bi dal pištole in denarja, če bi se sprli, se ne bi imeli s čim upirati, da bi jih zaščitili.

Zakaj Johnny misli, da je Dally junak kviz?

Johnny misli, da je Dally heroj ker je bil hladen, ko so ga policisti prišli aretirati, in da ga je občudoval, ker se ni zlomil. Pravkar ste preučili 29 izrazov!

Zakaj je Dally eden od Johnnyjevih junakov?

Ponyboy ima svoje brate, ki ga negujejo in skrbijo zanj. Johnny nima skrbne družine, ki bi mu izkazovala ljubezen. To je razlog, da je Dally Johnnyjev junak. Johnny želi Dallyjevo odobravanje in ljubezen, ker vidi Dallyja kot več kot prijatelja.

Priporočena: