Logo sl.boatexistence.com

Zakaj ozymandias ubije komika?

Kazalo:

Zakaj ozymandias ubije komika?
Zakaj ozymandias ubije komika?

Video: Zakaj ozymandias ubije komika?

Video: Zakaj ozymandias ubije komika?
Video: ЖЕСТЬ! ЧТО ДЭВИД СКАЗАЛ ИНЖЕНЕРУ В ПРОМЕТЕЕ! ПЕРЕВОД ДИАЛОГА! УДАЛЁННЫЕ СЦЕНЫ! 2024, Julij
Anonim

Atentat na komedijanta Ko je komik nehote izvedel za Veidtove načrte, ga je Veidt tudi osebno umoril … Čeprav je Veidt organiziral poskus atentata na sebe, da bi odvrgel sum, je uokviril Rorschach obtožen umora, da bi ga spravil s poti.

Zakaj je Adrian Veidt uničil New York?

Na primer: Ozymandias je izbral New York za uničenje zaradi visoke stopnje kriminala in sovraštva v mestu, in pohlep novinarjev, ki so intervjuvali D. R Manhattna, ga je povzročilo, da je zapustil zemljo.

Kdo bi zmagal Batmana ali Ozymandiasa?

Ko gre za fizično moč, se zdi, da je Batman močnejši med obema, vendar je Ozymandias zagotovo hitrejši in pozna več borilnih veščin; Batman je obvladal okoli 200 borilnih veščin, Ozymandias pa vse.

Kdo lahko premaga Dr Manhattan?

The Living Tribunal je eden od likov, ki je premagal Thanosa tudi z Infinity Gauntlet v igri. Je eden najbolj neverjetno močnih likov, ki jih je Marvel kdaj ustvaril, in res je bog v tem vesolju. Tako močan je, da bi verjetno z lahkoto premagal dr. Manhattna.

Kdo je močnejši Superman ali dr. Manhattan?

Skratka, v neposredni bitki bi dr. Manhattan zlahka uničil Supermana. Vse, kar bi moral storiti, je, da ga razkroji in ne glede na to, kako močan je Superman v primerjavi z drugimi bitji, je dr. Manhattan preprosto premočan.

Priporočena: