Logo sl.boatexistence.com

Ali guzman odpušča polo?

Kazalo:

Ali guzman odpušča polo?
Ali guzman odpušča polo?

Video: Ali guzman odpušča polo?

Video: Ali guzman odpušča polo?
Video: GOD said pray for THIS...! 2024, Maj
Anonim

Pred nekaj minutami je Guzmán Polu povedal, da mu ne bo nikoli odpustil Marininega umora. Zdaj, ko se stiska svojega okrvavljenega, umirajočega prijatelja, si Guzmán premisli. Oprosti Polu in enemu svojih najstarejših prijateljev daje mir, da umre s tem znanjem.

Ali Guzman izve, da je Polo ubil Marino?

Ob koncu 1. sezone se je razkrilo, da je Marina umoril Polo, zločin pa je prikrila njegova dolgoletna punca Carla (Ester Expósito). … Na žalost Guzmana in Samuela je Polo pozneje novi študentki Cayetani (Georgina Amorós), ki je zaljubljena vanj, povedal, kje najti morilsko orožje.

Ali se polo iz elite ujame?

Brez jasnega osumljenca policija šteje Polovo smrt za samomorZaključek policije podkrepi dejstvo, da je Polo še isto noč materam priznal Marinin umor. Nano (Jaime Lorente), ki je živel na begu, je uradno nedolžen.

So Ander in Guzman še vedno prijatelja?

Ozadje. Ander je bil najboljši prijatelj z Guzmanom in Polom že od malih nog. Vsi trije skupaj obiskujejo Las Encinas, kjer so še naprej blizu. Ander svojo spolnost prikriva tudi pred prijatelji in družino.

Ali sta se Carla in polo razšla?

Carla mu to pomaga prikriti, vendar za vedno prekine njuno razmerje, da ne bi vzbujala suma. V drugi sezoni Carla jasno pove, da nikoli več ne bosta skupaj. Na koncu Polo ne more ustaviti Carle, saj priznava vse, da bi rešila Samuela.

Priporočena: