Logo sl.boatexistence.com

Je bil urvashi rautela iitian?

Kazalo:

Je bil urvashi rautela iitian?
Je bil urvashi rautela iitian?

Video: Je bil urvashi rautela iitian?

Video: Je bil urvashi rautela iitian?
Video: Urvashi Rautela Dance on mid stadium on Love Dose | #Shorts #urvashirautela #atsame #ATSame 2024, Maj
Anonim

Urvashi Rautela v družabnih omrežjih se s ponosom ponaša, da je boditi IITian. Toda Urvashi je povedala, da je bila študentka naravoslovja in je opravila z dobrimi rezultati na Indijskem inštitutu za tehnologijo, ki je najprestižnejši inženirski inštitut v Indiji.

Je kateri igralec litičan?

Jitendra Kumar, IIT Kharagpur Jitendra je eden izmed igralcev, ki si prizadeva igrati povezane like, ki jih preprosto ne moremo pozabiti. Od Jeetuja do Gittuja je igral v serijah/filmih, kot so Kota Factory, Panchayat, Shubh Mangal Zyada Saavdhan. Toda pred vsem tem je študiral na IIT Kharagpur.

Kdo je IIT Bollywood?

Chetan Bhagat Eden od znanih indijskih pisateljev, Chetan Bhagat je strojni inženir iz skupine IIT Delhi v letih 1991-95.

Ali je Urvashi Rautela dvakrat zmagal Miss Universe?

Obožujemo stilski kvocient, ki ga Urvashi Rautela prinaša v industrijo in upravičeno okronan za kraljico mode B-town! Čudovita bollywoodska igralka Urvashi Rautela je prešla dolgo pot od dvakratne zmage za miss Universe, da postane glavna igralka Bollywooda.

Kdo je Urvashi simpatičen?

Ko so jo vprašali o njeni simpatiji, je Urvashi v eni od svojih zgodb napisala ' Elon Musk'. Takoj je napisala ime izvršnega direktorja Tesle Elona Muska. Igralec je dodal tudi nekaj emodžijev s svojim imenom.

Priporočena: