Logo sl.boatexistence.com

Ali bo še ena sezona odkrivanja čarovnic?

Kazalo:

Ali bo še ena sezona odkrivanja čarovnic?
Ali bo še ena sezona odkrivanja čarovnic?

Video: Ali bo še ena sezona odkrivanja čarovnic?

Video: Ali bo še ena sezona odkrivanja čarovnic?
Video: ЮЛЯ ФИНЕСС: Как я вышла с 8 этажа! Групповое изнасилование под мефедроном, психиатрическая больница 2024, Maj
Anonim

Dobra novica je, da je 3. sezona Odkritja čarovnic končana in je zdaj v postprodukciji. Ne bo nam treba čakati tako dolgo kot na drugo sezono. Na Twitterju je oddaja napovedala, da bo sezona premiera leta 2022.

Ali obstaja tretja sezona odkrivanja čarovnic?

Odkritje Čarovnice, sezona 3 zagotovo ne bo prišla letos Serija je napovedala, da bo leto 2022 premierno leto, ko se bo 2. sezona končala s predvajanjem. Tretja sezona bo zadnja. Za nekatere je to slaba novica, vendar je dobra novica za tiste, ki ne marajo oddaj, ki gredo mimo izvornega materiala.

Ali Diana postane nesmrtna?

Medtem ko so nekateri oboževalci teoretizirali, da je Diana morda ustvarila svoj urok nesmrtnosti, da bi preživela svoje dni z Matthewom, je Harkness med dogodkom oboževalcev potrdil, da bo sčasoma umrla. "Smrtna je in toplokrvna in ne bo imela podaljšanega življenja," je dejal Harkness.

Ali je odkritje čarovnic preklicano?

3 sezona 'Odkritja čarovnic' je potrjena kot zadnja sezona šova. … Na žalost je zvezdnica Teresa Palmer (ki v seriji igra Diano Bishop) pravkar potrdila, da je po 3. sezoni to to - sezone 4.

Kje si lahko ogledam 3. sezono Odkritja čarovnic?

A Discovery of Witches je na voljo za pretakanje na Sundance Now, Shudder in AMC+. Spremljajte novosti o 3. sezoni Odkritja čarovnic.

Priporočena: