Logo sl.boatexistence.com

Zakaj thorfinn ni ubil askeladda?

Kazalo:

Zakaj thorfinn ni ubil askeladda?
Zakaj thorfinn ni ubil askeladda?

Video: Zakaj thorfinn ni ubil askeladda?

Video: Zakaj thorfinn ni ubil askeladda?
Video: Почему Торфинн перестал сражаться? 2024, Maj
Anonim

Thors, kljub temu, da je bil najboljši vikinški bojevnik v animeju, Thorfinna nikoli ni učil, kako se dobro boriti. Thorfinn se je tega naučil večinoma sam in zahvaljujoč svoji motivaciji, da v poštenem dvoboju častno ubije Askeladda Tedaj bi lahko pomislili, da je Askeladd postal njegov najboljši učitelj, ko gre za boj.

Ali je Thorfinn res želel ubiti Askeladda?

Thorfinn je sovražil Askeladda zaradi tega, kar je storil, a spet, želel se je maščevati Askeladdu v častnem boju, ne z atentatom ali bojem proti Asekeladdu 100 proti …, Askeladd je sovražil Vikinge in njihov način življenja, saj se je veliko bolj identificiral s svojimi valižanskimi predniki kot s svojo polovico Vikingov.

Zakaj Thorfinn ni mogel premagati Askeladda?

Thorfinn je glavni lik Vinlandove sage. Pritihotapil se je na očetovo ladjo in on je bil kriv za njegovo smrt. Thorfinn je prisegel, da bo maščeval Thorsovo smrt in začel je živeti svoje življenje kot Viking. … Thorfinnov cilj je bil ubiti Askeladda, vendar nikoli ni postal dovolj močan, da bi ga premagal

Ali je Thorfinn mar za Askeladd Reddit?

Thorfinn sovraži Askeladda, brez dvoma. Nikoli ni imel skrbnih občutkov do njega. Thorfinn je bil vedno obseden z maščevanjem skozi časten dvoboj. Tako zelo, da je bil to edini namen v njegovem življenju.

Zakaj Thorfinn sledi Askeladdu Redditu?

Seveda vemo, da je situacija bolj zapletena, saj se je Thorfinn odločil ostati okoli Askeladda in slediti njegovim ukazom ker je želel nagrado dvoboja z Askeladdom za priložnost, da ga ubije.

Priporočena: