Logo sl.boatexistence.com

V vajarskem naredniku?

Kazalo:

V vajarskem naredniku?
V vajarskem naredniku?

Video: V vajarskem naredniku?

Video: V vajarskem naredniku?
Video: Кораблекрушение сухогруза в Черном море Аrvin. 2024, Maj
Anonim

Kot narednik za vadbo ste odgovorni za treniranje, svetovanje in mentorstvo stotin, če ne na tisoče vojakov, ko jih preobrazite iz civilnega v bojno pripravljenega vojak. Običajen dan kot narednik za vaje se začne pred zoro in vi ste s svojimi vojaki, dokler ne pride čas za ugasnitev luči.

Ali je narednik za vaje visok čin?

Naredniki za vadbo imajo čin Warrant Officer Class 2 Vendar pa se lahko kateri koli višji podčastnik, ki vodi vajo, pogovorno imenuje "narednik za vaje". … So tretji najvišji častniki v polkovni strukturi, za RSM in polkovskim intendantom (RQMS).

Ali vas lahko vajarski naredniki udarijo?

Le da je to nova vojska, vojska, ki ne dovoljuje več, da bi vajalni naredniki preklinjali, tarnali, žaljivi zveri. Ne morejo več klofutati, udarjati, brcati, udarjati ali klicati zasebnikov.

Kakšne so zahteve za narednika za vaje?

Kandidati za narednike za vadbo morajo imeti čin od E-5 do E-7. Naredniki morajo imeti vsaj eno leto v razredu, imeti vsaj štiri leta aktivne zvezne službe in imeti diplomo iz osnovnega vodstvenega tečaja. Kandidati za narednike voda AIT morajo biti E-6 ali E-7.

Kaj pravijo naredniki?

1. " Če imate nocoj težave s spanjem, zasebniki, karkoli že počnete, ne razmišljajte o tem, da se vaši starši verjetno seksajo v vaši stari spalnici, ker je vaša rita končno izginila " 2. "Ne kličite me gospod, delam za preživetje!