Logo sl.boatexistence.com

Kdo je hitel iz bolnišnice, ko je Johnny umrl?

Kazalo:

Kdo je hitel iz bolnišnice, ko je Johnny umrl?
Kdo je hitel iz bolnišnice, ko je Johnny umrl?

Video: Kdo je hitel iz bolnišnice, ko je Johnny umrl?

Video: Kdo je hitel iz bolnišnice, ko je Johnny umrl?
Video: Лошадь начала топтать гроб во время похорон! Когда тот треснул люди услышали плач! 2024, Maj
Anonim

V naslednjem poglavju Ponyboy pravi, da je Dally izgubil razum in končno "zlomil". Pojasni, da je bil Johnny edina stvar, ki jo je Dally ljubil in ko je Johnny umrl, je Dally znorel. Odhitel je iz bolnišnice, ker ni mogel videti Johnnyjevega trupla. Dally oropa trgovino z živili in policisti lovijo za njim.

Kaj je rekel Ponyboy, ko je Johnny umrl?

Johnny umira in ni navdušen nad tem, da so podmazovalci zmagali: "Neuporabno … pretepanje ni dobro." Prosi za pogovor s Ponyboyjem in Johnnyjeve zadnje besede, ki se nagne nad njim, so " Ostani zlato, Ponyboy. Ostani zlato. "

Kakšen izgovor je dal Dally za prehitro vožnjo?

Dally pove Ponyboyu, naj pove policiji, da bo Ponyboya odpeljal v bolnišnico. Ko policija zasliši Dallyja, im pove, da je Ponyboy padel na motor in da ga Dally odpelje v bolnišnico To je primeren izgovor, saj je Ponyboy ves razpokan in ima ureznine in modrice od ropotanja.

Zakaj ima Dally toliko težav z Johnnyjevo smrtjo?

Po mnenju Ponija, zakaj ima Dally toliko težav pri obravnavanju Johnnyjeve smrti? Dally je bil tako razburjen, ker je bil Johnny edina stvar, ki jo je Dally ljubil … Dally pokliče Darryja, da mu pove, da je Johnny umrl v bolnišnici. Dally je poklical svojo mamo in ji povedal, da mu je žal za vse slabe stvari, ki jih je storil.

Kako Ponyboy in Dally prideta tako hitro v bolnišnico?

Kako Ponyboy in Dally hitro prideta v bolnišnico? S krajo avtomobila.

Priporočena: