Logo sl.boatexistence.com

Ali pomeni blefiranje?

Kazalo:

Ali pomeni blefiranje?
Ali pomeni blefiranje?

Video: Ali pomeni blefiranje?

Video: Ali pomeni blefiranje?
Video: 25 Вещей Для Пранков и Фокусов с Aliexpress, От Которых Ты Офигеешь / Вещи с Алиэкспресс + КОНКУРС 2024, Maj
Anonim

/blʌf/ prevarati nekoga tako, da si misli, da boš naredil nekaj, ko tega res ne nameravaš, ali da veš, da si v resnici nimaš, ali da si nekdo drug: Ali bo skočil ali bo samo blefiral?

Kaj vse blefiranje pomeni sleng?

bluff Dodaj na seznam Deli. Blef lahko pomeni visoka pečina ali pa opiše osebo, ki je nenadna. Najpogostejša uporaba blefa je glagol, ki pomeni pretvarjati se. Če blefiraš pri kartah, se pretvarjaš, da imaš boljšo kombinacijo kot ti.

Kaj je primer blefa?

Blefirati pomeni pretvarjati se nekaj, kar ni res. Primer blefa je, ko v igri s kartami stavite veliko, da bi ljudi zavajali in mislili, da imate boljšo kombinacijo kot vi.… Primer blefa je, ko se nekdo, ki igra poker, pretvarja, da ima full house, tudi če nima dobre karte

Kako uporabljate blefiranje?

Primer stavka blefiranja

Morda je blefiral, da bi me preprečil. Noben del nje ni mislil, da blefira pod tem. " re blefiraš," je rekla in preiskala njegov obraz. Mislim, da blefira.

Zakaj se temu reče blefiranje?

Ta izraz izvira iz pokra, kjer je blefiranje (pretvarjanje), da ima nekdo boljše karte od nasprotnikov, sestavni del igre, in klicanje nekomu blef pomeni prisiliti ga, da pokaže svoje karteDo poznih 1800-ih se je začel uporabljati za druga podjetja. Glej tudi pokazati roko.

Priporočena: