Logo sl.boatexistence.com

Ali v csi miamiju Horatio umre?

Kazalo:

Ali v csi miamiju Horatio umre?
Ali v csi miamiju Horatio umre?

Video: Ali v csi miamiju Horatio umre?

Video: Ali v csi miamiju Horatio umre?
Video: CSI Miami 6.04 - Eric, Horatio & Speed - 'I took your advice' 2024, Maj
Anonim

Na koncu finala 6. sezone je posnet Horatio. Zdi se, kot da je mrtev, toda v videoposnetku v zakulisju je rečeno, da je bila Horatiova smrt lažna, da bi lahko šel za Ronom.

Kaj se je zgodilo Horatiu na CSI Miami?

V finalu devete sezone Horatia ustreli Randy North, nehoteni sostorilec obsojenega prestopnika Jacka Tollerja, ki ugrabi tudi Horatiovo sodelavko Natalio Boa Vista jo v prtljažniku avtomobila in jo potisne s pomola.

Zakaj je Horatio ponaredil svojo smrt?

S pomočjo Ryana in Caldwella je Horatio ponaredil lastno smrt, da bi šel v podzemlje, da bi ujel Rona Sarisa, moža Horatijeve bivše Julije, in moškega , za katerega je prepričan, da prodaja nevarne naboje iz taljene zlitine tolpam… Delko in Tripp se naslanjata na Juana Ortege, da bi ugotovila, kdo mu je prodal naboje.

Ali imata Calleigh in Eric otroka?

CSI: Družina Miami ima novega člana! Emily Procter, ki igra preiskovalko kraja zločina Calleigh Duquesne, je v začetku decembra pozdravila hčerko Pippo. To je prvi otrok za Procter in njenega fanta, glasbenika Paula Bryana.

Ali sta se Horatio in Yelina skupaj?

Horatio je bil še naprej zaljubljen v Yelino kljub spoznanju, da je njena prava ljubezen lahko vedno njegov brat Raymond. Njegova čustva do nje so se nadaljevala tudi med odnosom s Stetlerjem. Kar se tiče Yeline, je ljubila Horatia, a ni bila zaljubljena vanj.

Priporočena: