Logo sl.boatexistence.com

Bi superman premagal thanosa?

Kazalo:

Bi superman premagal thanosa?
Bi superman premagal thanosa?

Video: Bi superman premagal thanosa?

Video: Bi superman premagal thanosa?
Video: HULK, SPIDERMAN, IRON MAN, SUPERMAN vs Evolution of WOLVERINE | MARVEL MOVIE ANIMATION 2024, Maj
Anonim

V neposrednem pretepu bi Superman verjetno zmagal precej spretno Thanos zagotovo ni zahrbten, saj je z enim udarcem ugnal dva močna čudežna junaka, a Supermanova moč je skoraj presegla vsi, s katerimi se je Mad Titan kdaj boril, in kriptonec ima v rokavu preveč trikov, da bi se lahko Thanos zoperstavil.

Je Thanos močnejši od Supermana?

Supermanu ni bilo treba nositi rokavice neskončnosti, da bi pokazal, da lahko premika planete, kot je to storil Thanos v Marvel's Avengers: Infinity War.

Ali lahko Superman premaga Thanosa?

V neposredni bitki lahko Superman verjetno premaga Thanosa, čeprav bi se Thanos zagotovo dobro boril, saj je tudi on premagal dva najmočnejša Marvelova superjunaka z ena klofuta.

Bi Thor premagal Supermana?

Thor bi bil zmagovalec, on ima sposobnost premagati supermana, poleg tega je bog groma, kljub temu, da izgubi vse, vključno s svojim očesom, še vedno je on najmočnejši maščevalec od drugih. … Vendar pa je Thor, eden najmočnejših Marvelovih maščevalcev, morda dovolj močan, da se spopade s Supermanom.

Ali lahko Hulk premaga Supermana?

Ni dvoma, da je Hulk skoraj neuničljiva sila, ki je na vrhu v skoraj vseh svojih bitkah čiste moči. Vendar pa je proti Supermanu presegel Medtem ko se Hulkova moč lahko kosa z Mož iz jekla, mu Supermanove druge sposobnosti dajejo precejšnjo prednost pred nasprotnikom.

Priporočena: