Logo sl.boatexistence.com

Ali bo skeniranje virusov delovalo v načinu mirovanja?

Kazalo:

Ali bo skeniranje virusov delovalo v načinu mirovanja?
Ali bo skeniranje virusov delovalo v načinu mirovanja?

Video: Ali bo skeniranje virusov delovalo v načinu mirovanja?

Video: Ali bo skeniranje virusov delovalo v načinu mirovanja?
Video: CS50 2013 - Week 10 2024, Maj
Anonim

Pregledi virusov in način mirovanja Na žalost ne morete zagnati skeniranja virusov v načinu mirovanja. Večina programov za zaščito pred virusi zahteva, da je računalnik aktiven, da preveri, ali je v vašem računalniku virus.

Ali lahko zaženem skeniranje virusov v varnem načinu?

Varni način ni povsem zunaj sistema Windows, zato vam morda ne bo pomagal, če je zlonamerna programska oprema globoko okužila vaše sistemske datoteke. V varnem načinu Windows ne bo naložil zagonskih programov ali gonilnikov strojne opreme tretjih oseb. … V tem minimalnem okolju lahko namestite protivirusni program, poiščete zlonamerno programsko opremo in jo odstranite.

Ali lahko igram igre med skeniranjem za viruse?

Na splošno je dobro, da med skeniranjem proti zlonamerni programski opremi ne zaženete drugih programov, vendar to ne bo povzročilo škode sistemu, če to storite. … Protivirusno skeniranje je operacija, ki zahteva veliko diska, ki bo najverjetneje upočasnila vaš računalnik, dokler se ne zaključi.

Ali lahko začasno ustavite skeniranje virusov?

Ko začnete skeniranje z VirusScan, je gumb Pause zatemnjen. To je bolj opazno, če izberete Hitro skeniranje. Prve skenirane datoteke so kritične sistemske datoteke in medtem ko se te skenirajo, se do njih tudi dostopa. Če torej začasno ustavite skeniranje, bi to motilo normalno delovanje sistema

Ali McAfee skenira, ko je računalnik izklopljen?

Privzeto je McAfee nastavljen tako, da izvaja načrtovane preglede samo takrat, ko se šteje, da je računalnik v stanju mirovanja, prenosni računalniki pa morajo biti priključeni na napajanje, da se načrtovano skeniranje začne - vendar je mogoče spremeniti obe nastavitvi. Če želite prisiliti, da se skeniranje začne ob zahtevanem času, če je računalnik vklopljen: Odprite McAfee Security Center.

Priporočena: