Logo sl.boatexistence.com

Kako odstraniti suchost.exe v sistemu Windows 7?

Kazalo:

Kako odstraniti suchost.exe v sistemu Windows 7?
Kako odstraniti suchost.exe v sistemu Windows 7?

Video: Kako odstraniti suchost.exe v sistemu Windows 7?

Video: Kako odstraniti suchost.exe v sistemu Windows 7?
Video: Как найти и удалить скрытый вирус майнер на вашем компьютере с Windows 10, 8 или 7 в 2019 🐛 2024, Maj
Anonim

Kako odstraniti ali odstraniti suchost..exe

  1. Ali je bil suchost..exe nameščen z namestitvenim programom Windows, nato pa ga odstranite, pojdite v sistemske nastavitve in odprite možnost Dodaj ali odstrani programe.
  2. Nato poiščite suchost..exe ali ime programske opreme WindowsFormsApplication5 v iskalni vrstici ali preizkusite ime razvijalca Microsoft.

Je Suchost exe virus?

Svchost.exe pravzaprav pomeni "gostitelj storitev", in je datoteka, ki jo uporabljajo številne aplikacije Windows. Kljub temu se pogosto zamenjuje kot virus, ker je znano, da avtorji zlonamerne programske opreme priložijo zlonamerne datoteke storitvi svchost.exe, da preprečijo odkrivanje.

Kako odstranim datoteko. EXE iz sistema Windows 7?

Pomaknite se do entry HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon in spremenite vnos Shell=“Explorer.exe regsvr.exe”, da izbrišete regsvr.exe od tega.

Kako onemogočim svchost.exe Windows 7?

Določeno storitev lahko tudi onemogočite tako, da jo kliknete z desno tipko miške in izberete »Odpri storitve«. Poiščite ga na seznamu storitev Windows in ga nato dvokliknite. Izberite »Onemogočeno« na spustnem seznamu »Vrsta zagona«. Nato kliknite gumb "Uporabi" in nato gumb "V redu ".

Ali je mogoče izbrisati svchost.exe?

V svojem C:\windows\ ste našli datoteko z naslovom svchost.exe. Ta datoteka bo običajno velika 20 kbs, in če jo poskušate izbrisati, boste obveščeni, da je v uporabi in je ni mogoče izbrisati Če je protivirusni, anti-malware ali drug program kot je RKill.exe, ustavi ali blokira izvajanje programa z naslovom \\.

Priporočena: