Logo sl.boatexistence.com

Kako izračunati kup draperije nazaj?

Kazalo:

Kako izračunati kup draperije nazaj?
Kako izračunati kup draperije nazaj?

Video: Kako izračunati kup draperije nazaj?

Video: Kako izračunati kup draperije nazaj?
Video: Praktična žena - Kačenje zavesa na različite načine 2024, Maj
Anonim

Zaokroži na najbližji palec. Na primer, 48-palčna okenska odprtina, deljena s 6, je enaka 8 palcem za podaljške palic na vsaki strani okna. Če je vaša zavesa ena plošča, ki se vleče nazaj na eno ali drugo stran, delite širino okna s 3, da izračunate sklad nazaj.

Kaj je kup draperije?

Nazaj je količina prostora, ki ga zavese zasedajo, ko so v popolnoma odprtem položaju. … Polnost zavese se nanaša na to, koliko valov ali gub je prisotnih, ko je zavesa zaprta.

Kako izračunate gube zaves?

Če želite doseči ustrezne gube, ko je zavesa zaprta, pomnožite širino palice/gosenice za dva. Za bolj razkošen videz ali če so zavese napol prosojne, pomnožite širino palice/tirnice s tri.

Kako se izračuna polnost draperije?

Izmerite širino palice od leve proti desni. Običajno pravilo za pravilno prikazovanje zaves pravi, da mora biti končna širina zaves vsaj 2-krat večja od širine vašega okna (če ne več - prosojne so lahko 3-kratne širine okna), da dosežete videz ustrezne polnosti.

Kako izračunate valovite zavese?

120” (širina palice) X 2,2 (množitelj širine palice)=264” skupna širina tkanine, potrebna za obdelavo. 264” (potrebna skupna širina blaga) ÷ 54” (širina blaga)=4,89 širine blaga. Zaokrožite na 5 širin. Ta številka se imenuje tudi WOM (Širina mere).

Priporočena: