Logo sl.boatexistence.com

Ali je Meredith prevarala Dereka?

Kazalo:

Ali je Meredith prevarala Dereka?
Ali je Meredith prevarala Dereka?

Video: Ali je Meredith prevarala Dereka?

Video: Ali je Meredith prevarala Dereka?
Video: Jackson and Meredith Say Goodbye - Grey's Anatomy 2024, Julij
Anonim

V epizodi Grey's Anatomy 19. februarja Maggie (Kelly McCreary) spusti bombo, ko obtoži Meredith (Ellen Pompeo) varanja Dereka (Patrick Dempsey). Medtem Baileyin mož Ben (Jason George) dobi šokantno novico o svojem mlajšem bratu, medtem ko se med bolnišničnim osebjem oblikuje nov par.

Ali je Derek varal Meredith, ko je bil v DC?

Kate Walsh se je pridružila medicinski drami kot Derekova žena, ki je predstavila tretji kot ljubezenskega trikotnika, v katerem sta se znašla Meredith in Derek. … Vendar se je njun zakon kmalu prekinil , ko je Derek prevaral jo z Meredith.

V kateri epizodi je Derek prevaral Meredith?

Oglejte si ta prizor iz Grey's Anatomy Sezona 11, Epizoda 15: I Feel the Earth Move.

Ali Meredith goljufa 11. sezono Dereka?

Po besedah Maggie je Derek trikrat klical, da bi želel govoriti s svojo ženo - in vse trikrat je pokrila Mer. … Po ohladitvi pa je Meredith razkrila resnico o tem, kje je. »Ne varam svojega moža,« je rekla in pojasnila, da je gledala vzlet letala za DC.

Ali Meredith ve, da Derek poljubi Renee?

Zdaj Meredith ne ve za poljub, a morda je tako najbolje, ker je Derek doma in MerDer je spet skupaj. … V trenutku, ko se je zgodilo, je Derek vedel, da je narobe, in to je ustavil in rekel ženski, da ljubi svojo ženo in da noče biti z nikomer drugim.

Priporočena: