Ali bo še ena serija o mumijah?

Kazalo:

Ali bo še ena serija o mumijah?
Ali bo še ena serija o mumijah?

Video: Ali bo še ena serija o mumijah?

Video: Ali bo še ena serija o mumijah?
Video: Three Mummies From Ancient Egypt Finds Themself Trapped in Present-day London 2024, Oktober
Anonim

Studio je od takrat sodeloval z Blumhouseom, da bi ponovno zamislil druge filme Universal Monster, kot je uspešnica Nevidni človek iz leta 2020, vendar trenutno ni določenih trdnih načrtov za prihodnost MumijeMedtem je po štirih lastnih nadaljevanjih The Scorpion King trenutno v postopku ponovnega zagona.

Ali bo nadaljevanje Mumije 2017?

»Mumija 2«: razumejte, zakaj film s Tomom Cruisom ni imel nadaljevanja. Ponovni zagon 'Mumije' naj bi sprožil novo skupno vesolje, a po neuspehu med kritiki in razočaranju na blagajni je bil celoten projekt opuščen.

Ali bo mamica 4 z Brendanom Fraserjem?

Na žalost, ni bilo načrtov za nadaljevanje proizvodnje in ideja je bila na koncu opuščena. Kljub temu je Brendan Fraser dejal, da bi rad ponovil svojo vlogo v franšizi. »Moram reči, kako težko je narediti ta film. Poskusil sem trikrat in bistvena sestavina je zabavna.

Ali se Brendan Fraser vrača?

Ljubljena zvezda Mumija in Mumija se vrača… se je vrnila! Glede na to, kar ga čaka v letu 2021, je varno reči, da se je Brendan Fraser v celoti vrnil kot glavni mož. … Fraser je bil pred kratkim vključen tudi v prihajajočo komedijo Brothers skupaj z Glennom Close, Petrom Dinklageom in Joshom Brolinom.

Zakaj je Brendan Fraser prenehal igrati?

Zakaj je Brendan Fraser prenehal igrati? Leta 2018 je Fraser trdil, da je bil Hollywood na "črnem seznamu". Fraser je v intervjuju za GQ trdil, da ga je spolno napadelnekdanji predsednik Hollywoodskega združenja tujih medijev.… Ta domnevni incident je povzročil, da je Fraser padel v depresijo.

Priporočena: