Logo sl.boatexistence.com

Zakaj se je yuki ubil?

Kazalo:

Zakaj se je yuki ubil?
Zakaj se je yuki ubil?

Video: Zakaj se je yuki ubil?

Video: Zakaj se je yuki ubil?
Video: Котенка просто оставили на обочине. Котенок по имени Роки 2024, Maj
Anonim

Izkazalo se je, da je Yuki tisti dan kljub temu, da nikoli ni pil alkohola ali ga dobro ravnal, pil veliko pijače ali sakeja. Domneva se, da je imel samomor nekaj opraviti s pretepom med Mafuyujem in Yukijem dva dni pred samomorom.

Kako se je Yuki ubil?

V svoji pijani fazi je Yuki umrl s samomorilom, ker se je obesil v svoji sobi, nakar ga je Mafuyu našel. Yuki je eden od njegovih prijateljev iz otroštva ugotovil, da ga je Hiiragi srečal, ko je poljubljal Mafuyu.

S kom bo Yuki končal?

Yuki in njegova družina. V nekem trenutku se je Yuki poročila z Machi, med njima pa je imel enega sina po imenu Mutsuki Sohma. Mutsuki omenja, da sta Yuki in Machi zelo ljubeča starša in da imata družinsko tradicijo, da se zbujata zgodaj, ko se je sneg nabral, in nato naredita sledi sledi v snegu.

Ali mafuyu res ljubi uenoyamo?

Uenoyame se vam ne bi smelo smiliti. Mafuyu ga ima rad … Vsaka interakcija med njima samo poudari, kako zelo sta zaljubljena in kako sta se spremenila, odkar sta spoznala drugega. Šel bi celo tako daleč, da bi rekel, da se zdi, da je njegov odnos z Uenoyamo bolj zdrav kot tisti z Yuukijem…

Ali je hiiragi všeč mafuyu?

Hiiragi zdi se, da Mafuyu slabo ravna z njim, vendar ima zelo rad Mafuyu. … Kasneje v mangi Hiiragi prizna svojo ljubezen in romantične občutke Shizumi.

Priporočena: