Ali je zdaj bakayoko?

Kazalo:

Ali je zdaj bakayoko?
Ali je zdaj bakayoko?

Video: Ali je zdaj bakayoko?

Video: Ali je zdaj bakayoko?
Video: Diamond Platnumz Ft Fally Ipupa - Inama (Official Video) 2024, September
Anonim

Tiemoue Bakayoko: Chelseajev vezist je na zdravljenju z AC Milan pred selitvijo v klub Serie A. Tiemoue Bakayoko je na zdravniškem pregledu v AC Milanu, preden se pridruži klubu iz Chelseaja pod dvoletno pogodbo z možnostjo nakupa.

Koliko je stala Bakayoko?

Dne 15. julija 2017 je Bakayoko podpisal petletno pogodbo s klubom iz Premier lige Chelsea za provizijo približno 40 milijonov £, s čimer je postal drugi najbolj priljubljen klub v klubu. drago podpisovanje takrat, po Fernandu Torresu.

Je Bakayoko posojilo?

Uradno: Tiemoue Bakayoko zaključi Dveletno posojilo Preselitev v AC Milan. Potrjeno je bilo, da se je Tiemoue Bakayoko pridružil AC Milanu na dvoletni posoji. 27-letnik se vrača na San Siro, potem ko je bil v letih 2018-19 posojen pri Rossoneri.

Koliko je Chelsea plačala za Dannyja Drinkwatera?

Chelsea. Drinkwater je 1. septembra 2017 podpisal petletno pogodbo za prvaka Premier lige Chelsea, za a 35 milijonov funtov.

Ali Bakayoko igra Chelsea?

Tiemoue Bakayoko: Chelsea vezist na zdravniškem pregledu AC Milana pred selitvijo v klub Serie A. Tiemoue Bakayoko je na zdravniškem pregledu v AC Milanu, preden se pridruži klubu iz Chelseaja pod dvoletno pogodbo z možnostjo nakupa.

Priporočena: