Logo sl.boatexistence.com

Kakšna je definicija paše?

Kazalo:

Kakšna je definicija paše?
Kakšna je definicija paše?

Video: Kakšna je definicija paše?

Video: Kakšna je definicija paše?
Video: Москва слезам не верит, 1 серия (FullHD, драма, реж. Владимир Меньшов, 1979 г.) 2024, Maj
Anonim

V kmetijstvu je paša metoda živinoreje, pri kateri je domači živini dovoljeno, da se sprehaja na prostem in uživa divje rastlinje, da pretvori sicer neprebavljivo celulozo …

Kaj pomeni paša?

1: za hranjenje z rastočim zeliščem, pritrjenimi algami ali fitoplanktonskim govedom, ki se pase na pobočjih. 2: jesti majhne porcije hrane čez dan Celo popoldne se je pasla na prigrizkih. prehodni glagol.

Kaj pomeni paša v znanosti?

Paša na splošno opisuje vrsto hranjenja, pri katerem se rastlinojedec prehranjuje z rastlinami, pa tudi z drugimi večceličnimi avtotrofi … Vodne živali, ki se hranijo na primer z algami na kamnih, so imenovani pašniki-strgalci. Pašniki se hranijo tudi z mikroorganizmi in mrtvimi organskimi snovmi na različnih podlagah.

Kaj pomeni pašna žival?

Ko se živali pasejo ali se pasejo, jedo travo ali druge rastline, ki rastejo na določenem mestu. Lahko tudi rečete, da se na polju pasejo živali.

Kateri so primeri paše?

Definicija paše je uživanje majhnih količin hrane čez dan ali ko živali jedo travo na pašniku. Primer paše je prigrizek korenčka pred kosilom in nato za kosilo nekaj kock sira. Primer paše je krava, ki poje travo na polju

Priporočena: