Logo sl.boatexistence.com

Ali dispenzacija pomeni?

Kazalo:

Ali dispenzacija pomeni?
Ali dispenzacija pomeni?

Video: Ali dispenzacija pomeni?

Video: Ali dispenzacija pomeni?
Video: 25 Вещей Для Пранков и Фокусов с Aliexpress, От Которых Ты Офигеешь / Вещи с Алиэкспресс + КОНКУРС 2024, Julij
Anonim

določeno naročilo, sistem ali dogovor; uprava ali upravljanje. Teologija. božansko urejanje zadev sveta. imenovanje, dogovor ali uslugo, kot od Boga. božansko določen red ali starost: stari mozaik ali judovski razpored; novi evangelij ali krščanski razpored.

Kaj pomeni beseda dispenzacije?

dispensationnoun. Dejanje izdajanja ali razdeljevanja; distribucija; pogosto uporablja za razdeljevanje dobrega in zla s strani Boga človeku, ali bolj splošno, za dejanja in načine njegovega upravljanja. dispensationnoun. Tisto, kar se razdeli, razdeli ali določi; kar je zapovedano ali podeljeno.

Kaj je primer dispenzacije?

Dispenzacija je opredeljena kot posebno dovoljenje, da ni treba upoštevati pravila ali da nas ne zavezuje določen kodeks vedenja. Primer razdeljevanja je ko vam šef da posebno dovoljenje, da preskočite zahtevani tečaj usposabljanja Vse, kar se izda ali razdeli.

Kaj je nova dispenzacija?

spremenljivi samostalnik. Dispenzacija je posebno dovoljenje za nekaj, kar običajno ni dovoljeno.

Kaj pomeni sodna dispenzacija?

Pravno nagnjenje do dispenzacije je oprostitev zakona, dolžnosti ali kazni To je dovoljenje, da se naredi nekaj, kar je z zakonom prepovedano. Dispenzacija je lahko tudi sprostitev zakona v korist ali korist posameznika. V ZDA je pooblastilo za odpravo zakona samo v zakonodaji.

Priporočena: