Logo sl.boatexistence.com

Na imenu twitterja?

Kazalo:

Na imenu twitterja?
Na imenu twitterja?

Video: Na imenu twitterja?

Video: Na imenu twitterja?
Video: 🔥ЭКС-ШПИОН КГБ ЖИРНОВ: в «Вагнере» ПЕРЕРУГАЛИСЬ за место Пригожина, имена кандидатов ВАС УДИВЯТ! 2024, Maj
Anonim

Vaše uporabniško ime –– znano tudi kot vaš ročaj –– se začne s simbolom » @«, je edinstveno za vaš račun in je prikazano v URL-ju vašega profila. Vaše uporabniško ime se uporablja za prijavo v vaš račun in je vidno pri pošiljanju in prejemanju odgovorov ter neposrednih sporočil. Ljudje vas lahko iščejo tudi po vašem uporabniškem imenu.

Kakšna je razlika med in na Twitterju?

Dva simbola, ki se običajno uporabljata na Twitterju, sta ' ' in '@' … Ta simbol se uporablja za označevanje teme, o kateri se razpravlja, ali teme, ki je trend. Simbol '@' se po drugi strani uporablja za omembe. Običajno je pred uporabniškim imenom in se uporablja za omembo ali za odgovor drugemu uporabniku.

Kaj ime pomeni na Twitterju?

Na Twitterju vaše uporabniško ime ali ročaj je vaša identiteta Če lahko, se prijavite na Twitter tako, da uporabite svoje ime ali njegovo različico kot uporabniško ime (ob predpostavki, da je nekdo sicer ga še ne uporablja). Na primer, če je vaše ime John Ira, boste morda želeli izbrati uporabniško ime za Twitter, kot je @johnira ali @john_ira.

Kakšno ime naj uporabim na Twitterju?

V idealnem primeru bi moralo biti kot posameznik vaše uporabniško ime vaše pravo ime Na primer, če je bilo vaše ime John Smith, bi moralo biti vaše uporabniško ime za Twitter v idealnem svetu @ JohnSmith. Na žalost je svet daleč od idealnega in obstaja velika verjetnost, da je uporabniško ime, ki ga želite, že zasedeno.

Kaj pomenijo simboli v Twitterju?

ikone za odgovor, retweet, všečkanje in spremljanje se običajno prikažejo pod tviti. • Nazaj obokana puščica je ikona za odgovor, uporabite ikono za odgovor drugemu uporabniku Twitterja ali tvitanje. • Škatla, sestavljena iz dveh puščic, je gumb za retweet.

Priporočena: