Logo sl.boatexistence.com

Kateri lažnivci so nekoga ubili?

Kazalo:

Kateri lažnivci so nekoga ubili?
Kateri lažnivci so nekoga ubili?

Video: Kateri lažnivci so nekoga ubili?

Video: Kateri lažnivci so nekoga ubili?
Video: НА МЕНЯ НАПАЛА СУЩНОСТЬ/ОДИН В ТЮРЕМНОМ ЗАМКЕ /I WAS ATTACKED BY A CREATURE /ALONE IN A PRISON CASTL 2024, Maj
Anonim

Aria je odgovorna za umor Shane, ki je nameravala ubiti svojega Spencerja, Hannah, Emily in Alison, da bi se maščevala svojemu ljubimcu Jenni. Lažnivci so bili odgovorni za nesrečo, zaradi katere je Jenna oslepela. Ko je Shana napadla, se je Aria odzvala tako, da jo je udarila s pištolo.

Ali je Spencer koga ubil PLL?

Melissa pove Spenceru, da je videla Spencerja, kako je vlekel lopato po boju z Alison. Kasneje je našla Bethanyjino telo s krvavo izrezo na glavi in lopato poleg nje in mislila, da je to Alisonino telo zaradi oblačil in da jo je Spencer ubil

Ali je Melissa koga ubila PLL?

'PLL' razkrila Melissino skrivnost

Melissa Hastings je ubila Bethany Young - no, v nekem smislu. Glede na posneto izpoved, ki jo je Melissa zapustila Spencerja, preden je spet odletela v London, je Bethany Young živo pokopala, ker je mislila, da jo je Spencer udaril z lopato v glavo.

Kdo je koga ubil v PLL?

Ob praznovanju te priložnosti je PLL odgovoril na eno veliko vprašanje, ki muči serijo od zimske premiere leta 2016, "Of Late I Think Of Rosewood": kdo je dejansko ubil CeCe Drake-slash-Charlotte DiLaurentis (Vanessa Ray)? Odgovor je nihče drug kot Mona Vanderwaal (Janel Parrish).

Koga je Alison ubila v PLL?

To jih pripelje do tega, da verjamejo, da je morda nova "A" in je odgovorna za smrt svoje matere, do konca sezone je Alison obtožena umora Mona Vanderwaal, in je odšla iz svoje skupine do Alisonine aretacije zaradi Moninega umora.

Priporočena: