Logo sl.boatexistence.com

Kaj je porok?

Kazalo:

Kaj je porok?
Kaj je porok?

Video: Kaj je porok?

Video: Kaj je porok?
Video: Tomake Chuye Dilam Lyrical Video | তোমাকে ছুঁয়ে দিলাম | Lyrical Video | Bastushaap | Arijit Singh 2024, Maj
Anonim

Garant je finančni izraz, ki opisuje posameznika, ki obljublja, da bo plačal posojilojemalčev dolg v primeru, da posojilojemalec ne bo izpolnil svoje posojilne obveznosti. Garanti zastavijo lastno premoženje kot zavarovanje za posojila.

Kaj te kvalificira za poroka?

Skoraj vsak je lahko porok. Pogosto so to starši, zakonec (če imate ločen bančni račun), sestra, brat, stric ali teta, prijatelj ali celo stari starši. … Če želite biti porok, morate biti starejši od 21 let, z dobro kreditno zgodovino in finančno stabilnostjo.

Kaj pomeni biti porok za nekoga?

Porok je nekdo, ki se strinja s plačilom vaše najemnine, če je ne plačate vi, na primer starš ali bližnji sorodnik. Če svojemu najemodajalcu ne plačate tistega, kar mu dolgujete, lahko namesto tega zahteva od vašega poroka. … Sporazum določa zakonske obveznosti poroka.

Ali je porok sopodpisnik?

Podpisnik se od poroka razlikuje po tem, da je v bistvu drug najemnik. Podpisnik podpiše najemno pogodbo z najemnikom in ima pravico do zasedanja enote. … porok je odgovoren samo za plačilo najemnine, če najemnik tega ne stori sam.

Kaj je porok za stanovanje?

Porok je oseba, ki bo skupaj z najemnikom sopodpisala najemno pogodbo o stanovanju, pri čemer jamči, da bo plačala najemnino, če najemnik tega ne stori. Porok je običajno starš, družinski član ali tesen prijatelj, ki je pripravljen biti pravno odgovoren za najemno stanovanje.

Priporočena: