Logo sl.boatexistence.com

In gurren lagann kdo ima rad yoko?

Kazalo:

In gurren lagann kdo ima rad yoko?
In gurren lagann kdo ima rad yoko?

Video: In gurren lagann kdo ima rad yoko?

Video: In gurren lagann kdo ima rad yoko?
Video: Innistrad Chasse de Minuit : найдите все черные карты Magic The Gathering 2024, Maj
Anonim

Kljub njunemu nenehnemu hecanju se Yoko kmalu zaljubi v Kamina. Prav tako je predmet Simonove naivne zaljubljenosti, dokler ne odkrije, da se oba poljubljata.

Koga je Yoko poljubila v Gurren Lagann?

Na koncu je Yoko priznala svoje občutke do Kamina s poljubom, kar je Kamina z veseljem sprejela, ko jo je ponovno poljubil, in ji povedala, da bo ta občutek vrnil 10-krat kasneje kar je povzročilo, da se je Yoko hihitala, ne da bi vedela, kaj je mislil. Na žalost Kamina te obljube ni mogel izpolniti, saj je bil ubit.

S kom se Simon poroči v Gurren Lagann?

Takoj se je pojavil v Gurren Lagann in z Nia v Lagannovi pilotski kabini še enkrat z njim premagal Anti-Spiralo. Poročila sta se sedem dni po bitki in po izmenjavi zadnjih besed se je Nia razšla zaradi svoje kompozicije Anti-Spiral.

Ali je Yoko res ljubila Johna?

V 60-ih je postal domače ime, a je kmalu spoznal, da uspeh Beatlemanije ni tako pomemben kot prava ljubezen. Ko sta se John in Yoko srečala, sta se noro zaljubila in postala središče vesolja drug drugega.

S čim je bil posnet John Lennon?

40-letni umetnik je vstopil v svojo luksuzno stanovanjsko stavbo na Manhattnu, ko ga je Mark David Chapman štirikrat ustrelil od blizu z a. Revolver 38 kalibra. Lennona, ki je močno krvavel, so prepeljali v bolnišnico, a je umrl na poti.

Priporočena: