Ali sta natsu in lisanna skupaj?

Kazalo:

Ali sta natsu in lisanna skupaj?
Ali sta natsu in lisanna skupaj?

Video: Ali sta natsu in lisanna skupaj?

Video: Ali sta natsu in lisanna skupaj?
Video: First time Natsu show his power in finale series 2024, September
Anonim

Lisanna je prišla do njih, preden je odšla na svojo misijo, rekoč: "Natsu, bodi prijazen do Happyja. Konec koncev je Happy za nas kot sin." Na žalost sta Natsu in Lisanna razmerje se je umirilo, potem ko sta Happy in Natsu zadnjič videla Lisanno po dolgih letih.

Ali ima Natsu občutke do Lisanne?

Kot razvidno iz epizode, je Natsu imel občutke do Lisanne in vedno sta bila skupaj, zdaj pa Natsu preživi ves svoj čas z Lucy tudi po Lisannini vrnitvi in Lisanna je Lucy tudi povedala, naj poskrbi za Natsu, kar pomeni, da spoštuje in razume, da jo Natsu vidi le kot prijateljico in da je Lucy tista, ki jo on …

S kom bo Natsu končal?

Natsu in Lucy tvorita ekipo Natsu in Lucy imata enega najtesnejših odnosov med člani Fairy Tail, njihova globoka vez izhaja iz dejstva, da je bil Natsu tisti, ki je odgovoren za Lucy, ki se je pridružila cehu. Na koncu sta ustanovila ekipo in postala partnerja skupaj s Happyjem, ki skupaj opravljata službe.

Ali Natsu izbere Lucy ali Lisanno?

Seveda, niti Lucy niti Lisanna nista imela, da bi se do konca serije mazila nad Natsujem. Fairy Tail se je ustavil na pretresu, ko je Natsu svojo ekipo odpeljal na legendarno misijo, in to je storil, ne da bi nikoli priznal. Za trenutek je zadnje poglavje pripravilo Natsu, da prizna svojo ljubezen do Lucy, a nežni trenutek se nikoli ni izšlo.

Kdo je Natsujeva ljubezen?

Lucy ima rad Natsu, vendar sama ni prepričana o svojih občutkih. Toda vsi smo videli, da prihaja. Naravno je, da se zaljubi vanj, saj jo je on rešil pred Boro in jo povabil v Fairy Tail (s čimer so se ji uresničile sanje). Vedno je ob njej, ko potrebuje pomoč/podporo.

Priporočena: