Logo sl.boatexistence.com

Po industrijskih standardih?

Kazalo:

Po industrijskih standardih?
Po industrijskih standardih?

Video: Po industrijskih standardih?

Video: Po industrijskih standardih?
Video: Ирония судьбы, или С легким паром, 1 серия (комедия, реж. Эльдар Рязанов, 1976 г.) 2024, Julij
Anonim

Kot pove že ime, je industrijski standard povprečje, s katerim se upravljajo tisti na določenem področju … Industrijski standardi so v bistvu merila na določenem področju poslovanja, in so na splošno minimalne sprejete zahteve, ki jim sledijo člani te industrije.

Kaj pomeni industrijski standard?

Definicija. Nabor meril znotraj industrije, ki se nanašajo na standardno delovanje in izvajanje operacij na posameznih proizvodnih področjih. Z drugimi besedami, to so splošno sprejete zahteve, ki jim sledijo člani industrije.

Kako v stavku uporabite industrijski standard?

Trenutno obstaja samo en industrijski standard. Sčasoma bi starši, ki bi se tako odločili, zagotovili, da bo to postalo industrijski standard. Glavni razlog za zaskrbljenost je, da ni industrijskega standarda za storitve žalovanja ali zamude pogreba. Vemo, da bo industrijski standard visoko zabojni zabojnik.

Kateri industrijski standard je najboljši?

Najboljši industrijski standardi pomenijo v zvezi s katerim koli podjetjem in kakršnimi koli okoliščinami izvajanje tiste stopnje spretnosti, skrbnosti, preudarnosti in predvidevanja, ki bi jo razumno in običajno pričakovali od usposobljene in izkušene osebe, ki se ukvarja z isto vrsto podjetje pod enakim ali podobnim …

Kateri so primeri industrijskih standardov?

Na primer, v pogajanju o pogodbi bi se industrijski standard lahko nanašal na povprečno ceno, ki jo zaračunajo za določeno storitev ali blago, kakovost izdelave ali način ravnanje, ki ga bodo stranke upoštevale pri izpolnjevanju obveznosti iz pogodbe.