Logo sl.boatexistence.com

Kaj je mandolina kapitana Corellija?

Kazalo:

Kaj je mandolina kapitana Corellija?
Kaj je mandolina kapitana Corellija?

Video: Kaj je mandolina kapitana Corellija?

Video: Kaj je mandolina kapitana Corellija?
Video: Асия - Как ты там (audio video) 2024, Maj
Anonim

Mandolina kapitana Corellija Louisa de Bernieresa Ljubezen je začasna norost, izbruhne kot vulkani in nato popusti. In ko se umiri, se moraš odločiti. Ugotoviti moraš, ali je bila tvoja korenina tako prepletena skupaj, da je nepredstavljivo, da bi se kdaj razšla. Ker to je ljubezen.

Kdo je rekel, da je ljubezen začasna norost?

Citat Louis de Bernières: Ljubezen je začasna norost.

Ko se zaljubiš, je to začasna norost?

»Ko se zaljubiš, je to začasna norost. Izbruhne kot potres, nato pa pojenja. In ko se umiri, se moraš odločiti… Kajti to je samo biti zaljubljen; kar lahko vsak od nas sam sebe prepriča, da smo. Ljubezen sama je tisto, kar ostane, ko je zaljubljenost izgorela.

Kaj ostane, ko je zaljubljenost izgorela?

Ljubezen sama je tisto, kar ostane, ko zaljubljenost izgine, in to je umetnost in srečna nesreča. Tisti, ki resnično ljubijo, imajo korenine, ki rastejo drug proti drugemu pod zemljo, in ko vsi lepi cvetovi odpadejo z njihovih vej, ugotovijo, da so eno drevo in ne dve.

Kaj je ljubezen podrobno razloži?

Ljubezen je skupek čustev in vedenj, za katere so značilna intimnost, strast in predanost. Vključuje skrb, bližino, zaščitništvo, privlačnost, naklonjenost in zaupanje. Ljubezen je lahko različno močna in se lahko sčasoma spremeni.

Priporočena: