Logo sl.boatexistence.com

Bi lahko Yamamoto premagal Aizena?

Kazalo:

Bi lahko Yamamoto premagal Aizena?
Bi lahko Yamamoto premagal Aizena?

Video: Bi lahko Yamamoto premagal Aizena?

Video: Bi lahko Yamamoto premagal Aizena?
Video: Nibelung & the Ouroboros Connection | Genshin Impact Lore & Theories 2024, Julij
Anonim

Ne. Tudi njegova metulj (transcendentna) oblika je tako močna, da se še vedno ne more dotakniti yamamoto bankai. Yamamoto je premočan, zlahka lahko premaga shinigami aizena, tako da se aizen metulj ali končna oblika ne razlikujeta.

Je Ichigo močnejši od Yamamota?

Ni šans, da je bil Dangai Ichigo šibkejši od Yamamota. Aizen je bil sposoben obvladati kot 4 transformacije po Aizenu V. … Aizen je pokazal Ichigove sposobnosti: 1. Celo običajen zamah z mečom je razpadel kamen.

Ali lahko Yamamoto ubije Yhwacha?

Ko se Yhwach zahvaljuje Roydu Lloydu za njegovo delo, je Yamamoto šokiran, ko ugotovi, da se je boril z sleparjem. Zelo zadovoljen s pohvalo svojega vodje, Yhwach ga nato ubije v trenutku.

Je zangetsu Yhwach?

Nimaiya navaja, da je entiteta, za katero verjame, da je Zangetsu, pravzaprav oblika Yhwach in da je njegov pravi zanpakuto notranja votlina v njem, Beli Ichigo. Vendar junak spozna, da sta oba v resnici enaka dela njegove osebnosti in zgodovine, saj ju sprejemata skupaj.

Zakaj je Yhwach zloben?

Kaj ga naredi čistega zla? V preteklosti je Yhwach uporabljal svojo tehniko, Auswählen, v velikem obsegu, da bi ubil vsega Quincyja, za katerega je menil, da je nečist. Posledica njegove tehnike je bilo veliko mrtvih, vključno z Uryjevo mamo, povzročila pa je tudi smrt Ichigove matere.

Priporočena: