Logo sl.boatexistence.com

Kdo je yuu v kroni krivde?

Kazalo:

Kdo je yuu v kroni krivde?
Kdo je yuu v kroni krivde?

Video: Kdo je yuu v kroni krivde?

Video: Kdo je yuu v kroni krivde?
Video: Быстрая укладка плитки на стены в санузле. ПЕРЕДЕЛКА ХРУЩЕВКИ от А до Я #27 2024, Junij
Anonim

Anime Debut Yuu je pravi glavni antagonist Guilty Crown. Je član Da'atha, ki mu je dal naziv "Odposlanec Da'atha". V 11. epizodi je bilo prikazano, da ima tudi Moč kraljev, kot je Shu.

Kaj je daath Guilty Crown?

Da'ath (iz hebrejščine: inteligenca, mišljenje, znanje) je v Guilty Crown omenjen le verbalno. … V "Lost Christmas" je bilo razkrito, da je Da'ath tajna organizacija, ki je že davno ustanovljena izstarodavne dobe, ki spremlja evolucijo in iztrebljanje ljudi.

S kom se je poročil Shu?

Inori Yuzuriha Postane Shujeva partnerica in ko serija napreduje, začne kazati različne vrste čustev, sčasoma pa se zaljubi vanj. Kasneje se je razkrilo, da jo je ustvaril Da'ath, da bi postala plovilo Mane, in v 12. epizodi so jo ujeli, da bi dokončali Manino ponovno rojstvo, vendar jo je nato rešil Shu.

Kaj je Norma Gene Guilty Crown?

Norma Gene/Norma Jean je nedovoljena droga, ki je bila pomotoma razvita med testiranjem za iskanje cepiva za virus V trdnjavi Roppongi je Yahiro s tem zdravilom trgoval z lokalnimi prebivalci za informacije o pogrebnem salonu, da bi ohranil svojega brata Juna pri življenju.

Zakaj se je Mana poročila s Shu?

Ko se je okužila, je želela "zavezati vozel" s Shu in zmešati njune gene, da bi skupaj ustvarila nov svet samo da bi jo Shu odrinil stran in povzročil razburjenje 24. december 2029, incident "Izgubljeni božič". V 12. epizodi se razkrije, da je hudobna do Shuja, ker jo je zavrnil, in mu je bila pripravljena škodovati.

Priporočena: