Logo sl.boatexistence.com

Ali se nana in yasu zbereta?

Kazalo:

Ali se nana in yasu zbereta?
Ali se nana in yasu zbereta?

Video: Ali se nana in yasu zbereta?

Video: Ali se nana in yasu zbereta?
Video: Yesu Merey Agay Agay Chal | Chu Mere Hont | Muhammad Ali 2024, Maj
Anonim

Čeprav je Yasu zaljubljen v Nano in ima močne občutke do nje, ostaja z njo dober prijatelj, ker ve, da jo Ren ljubi. Ren mu je kot brat, zato ga ne more izdati in delovati po svojih občutkih do Nane.

Ali Nana konča z Renom?

Potem ko je revija SEARCH odkrila njegovo razmerje z Nano, je Ren zaprosil Nano, ker je menil, da mu bo Yasu vzel Nano. … Na koncu 77. poglavja se je Ren odločil, da bo zaradi Trapnesta poiskal Reiro, preden se je srečal z Nano, da bi praznoval njen rojstni dan.

S kom na koncu ostane Nana Komatsu?

Zaradi nosečnosti se poroči s Takumi (sprva samo po imenu, saj je Takumi odložil njuno poroko zaradi Osakijeve zaroke z Renom). Skozi celotno serijo je njeno poročeno ime postalo Nana Ichinose in sčasoma spozna, da ljubi Takumija.

Kdo ima Reira rad Nano?

Type of Love Interest

Reira je ena od ženskih stranskih likov v anime, mangi in akcijskih filmih NANA. Bila je potencialna ljubezenska zanimanja za Ren Honjo, saj je bil zaljubljen vanjo, čeprav sta, ko sta postala stara, ostala le kot tesna prijatelja..

S kom konča Nana Osaki?

Nana je verjetno še vedno poročena z Takumi, čeprav se njen zakon ne zdi srečen ali nesrečen. Ločena sta, saj Takumi živi v Londonu s sinom Renom, Hachi pa na Japonskem s Satsukijem. Čeprav Junko predlaga, naj se Hachi loči od Takumija, pravi, da to ni potrebno.

Priporočena: