Logo sl.boatexistence.com

Sta bila kushina in mikoto prijatelja?

Kazalo:

Sta bila kushina in mikoto prijatelja?
Sta bila kushina in mikoto prijatelja?

Video: Sta bila kushina in mikoto prijatelja?

Video: Sta bila kushina in mikoto prijatelja?
Video: [Тень Дракона #54] Тренировки Рью Нара И Отдых С Женой и ДОЧКОЙ! | Альтернативный Сюжет Наруто 2024, Maj
Anonim

Uzumaki Kushina Mikoto je bil navidez tesen prijatelj s Kushino. Mikoto je bil prikazan, kako veselo predstavlja novorojenega Sasukea pričakovani Kushini, ki ga je sprva zamenjala za deklico.

Zakaj Mikoto ni posvojil Naruta?

Prvič, Naruto je bil Jinchuriki in če bi ga postavili v dlani enega drugega klana, tako kot Uchiha, bi jim prineslo popolnoma nepošteno korist. … Mikoto se je poleg tega zavedala, da vsi njeni klan niso bili dobri posamezniki, zato bi lahko bila Narutova osebna varnost na tej lokaciji morda ogrožena.

Ali je Mikoto Uchiha imel sharingan?

Mikoto Uchiha ni bil rojen Uchiha. Ker mislim, da se Fugaku ni poročil z nekom iz svojega klana in tudi da nima SharinganaČeprav obstaja dejstvo, da je poroka med njihovim klanom možna, da bi dosegli čisti Sharingan ali kaj podobnega. Prav tako ne more vsak Uchiha prebuditi Sharingana.

Ali je Mikoto vedel za Naruto?

Mikoto predstavi Sasukeja Kushino in Biwako. Po poroki s Fugakujem Uchiho se je ustalila in postala gospodinja in vzgajala njuna dva sinova Itachija in Sasukeja. … Iz tega pogovora je ena redkih, ki se zaveda Narutove identitete kot Minatov in Kušinin sin

Ali je Uchiha želel posvojiti Naruta?

Politično ne bi bilo v najboljšem interesu klana, da posvoji Naruto, saj je vas že sumila, da je za napadom Uchiha. Vendar je bil Naruto nazadnje uvrščen v ekipo z Uchiho.

Priporočena: