Logo sl.boatexistence.com

Ali je puding ljubil sanjija?

Kazalo:

Ali je puding ljubil sanjija?
Ali je puding ljubil sanjija?

Video: Ali je puding ljubil sanjija?

Video: Ali je puding ljubil sanjija?
Video: Еда в Великобритании против еды в США: ужин, традиционные блюда и этикет 2024, Maj
Anonim

Pudding, ki pretvarja ljubezen do Sanji Daleč od svoje družine, Pudding kaže drugo osebnost, ki je bolj podobna njeni pravi osebnosti. … Zdelo se je, da je resnično ljubila Sanjija in se je želela poročiti z njim, vendar je razumela njegove želje, da se želi vrniti k svoji posadki, in je bila celo pripravljena pomagati njegovim kolegom, da ga rešijo.

V koga je Sanji zaljubljen?

Poleg svojih kuharskih veščin je znan tudi po spogledljivem in sprevrženem vedenju do žensk. Med lokom Whole Cake Island je postal ljubezenski interes Charlotte Pudding.

Ali Sanji poljubi puding?

Spoilerji za poglavje razkrivajo, da ko sta se Puding in Sanji poslovila, da je " Pudding dejansko poljubil Sanjija, ko ga je zapustila" Oboževalci so sumili, da je tako, ko ga je Pudding prosil za uslugo in mu ni uspelo slediti, vendar to zdaj potrjuje, da je Sanjija poljubila.

Zakaj je puding poljubil Sanjija?

1. Prosite Sanjija , naj preneha kaditi.

Ali je Sanji odpustil puding?

Ko so sile Big Mom ujeli njegove sodelavce v posadki, je Sanji verjel, da jim je rešil življenje s tem, da se je strinjal s poroko s Pudingom. … Kljub njeni obljubi, da mu ne bo nikoli odpustila, je bila srečna, ko jo je rešil, da ne bi udarila ob tla, potem ko jo je njegova sestra osvobodila Smoothiejevega primeža in ga znova imenovala »Sanji-Kun«.

Priporočena: