Logo sl.boatexistence.com

Je Hulk premagal juggernauta?

Kazalo:

Je Hulk premagal juggernauta?
Je Hulk premagal juggernauta?

Video: Je Hulk premagal juggernauta?

Video: Je Hulk premagal juggernauta?
Video: Juggernaut Anatomy Explored - Is He Not A Mutant? Why Does He Wear That Absurd Armor Suit? & More! 2024, Maj
Anonim

V stripih je Hulk vodil vojno proti možjem X in se na koncu boril proti Juggernautu. Hulk ga je premagal. … Ko se je to zgodilo, se je boj veliko bolj zbližal in na koncu ga je Hulk premagal z neko pametno strategijo. V resnici je Juggernaut skoraj neustavljiv brez magije, vendar je Hulk močnejši od Juggernauta.

Kdo je močnejši Hulk ali profesor Hulk?

Verjamem v obliko profesorja Hulka je šibkejši od Hulka in ne more postati močnejši, če je jezen. Če bi mu uspelo povečati svojo moč na višje ravni Hulka, bi to videli v najpomembnejši bitki vesolja. Še vedno je zelo, zelo močan, samo Hulk ni močan.

Je kdo premagal Juggernauta?

Edini lik, ki je ustavil Juggernauta, medtem ko je bil v gibanju kot dejanje čiste fizične moči, je bil Hulk, ko je bil War, jezdec Apokalipse in pooblaščen s Celestialom tehnologijo. Ko Marko dobi popoln dostop do Gemovih moči med sago o Trionu, to poveča njegovo moč tisočkrat.

Ali lahko Hulk premaga dinozavre?

DEVIL DINOSAVER. … Hudičev dinozaver je zlahka premagal Killer-Folk, zato so Nebeški pripeljali Hulka, da se bo boril proti njemu. Z nekaj izboljšavami Celestialov je bil boj proti knock-down, vlečni boj, poln Hulka, ki je večkrat udaril rdečega dinozavra, in bilo je super.

Kdo je močnejši od Juggernauta?

V resnici je Juggernaut skoraj neustavljiv brez magije, a Hulk je močnejši od Juggernauta. Torej, to pomeni razburljiv boj. In čeprav bo vedno tesen boj, Hulk premaga Juggernauta.

Priporočena: