Logo sl.boatexistence.com

Ali jeanie umre na er?

Kazalo:

Ali jeanie umre na er?
Ali jeanie umre na er?

Video: Ali jeanie umre na er?

Video: Ali jeanie umre na er?
Video: Патриция Райан: не настаивайте на английском! 2024, Maj
Anonim

Jeanie Boulet je izmišljeni lik iz televizijske serije ER. … Skupaj z Robinom Scorpio iz Splošne bolnišnice je ena edinih rednih likov v zgodovini ameriških televizijskih programov, ki se okužijo s HIV, ne da bi jo na koncu ubili pisatelji.

Ali Al Boulet umre na urgenci?

Zgodovina znakov

Al umre zaradi aidsa in je ob smrti težak 78 funtov.

Zakaj je Gloria Reuben zapustila urgenco?

Torej Bil sem izgorel, čustveno izčrpan in sem moral nekaj let narediti korak stran od tega.« Povedala je, da so bili ljudje zmedeni, ko so slišali, da bo njen prvi nastop po "ER" kot pevka v ozadju in plesalka na turneji s Tino Turner. "Bili so ljudje, ki so mislili, da sem zapustil šov, da bi šel na turnejo," je dejal Reuben.

V kateri epizodi Gant umre na urgenci?

" Night Shift" je enajsta epizoda tretje sezone ER. Epizoda je bila prvič predvajana na NBC 16. januarja 1997. Napisal jo je Paul Manning, režiral pa Jonathan Kaplan.

Kako dr. Pratt umre na urgenci?

Umrl je v premieri 15. sezone, "Life After Death, " zaradi poškodb, ki jih je utrpela v tej eksploziji Dr Morris ga je poskušal rešiti, vendar Prattu na žalost ni uspelo. Nadalje je bilo v epizodi razkrito, da bo Pratt prejel ponudbo, da postane novi vodja urgence.

Priporočena: