Logo sl.boatexistence.com

Ali je plankton ubil gospoda Krabsa?

Kazalo:

Ali je plankton ubil gospoda Krabsa?
Ali je plankton ubil gospoda Krabsa?

Video: Ali je plankton ubil gospoda Krabsa?

Video: Ali je plankton ubil gospoda Krabsa?
Video: По Роману Т. Устиновой! Детектив+Мелодрама! КОЛОДЕЦ ЗАБЫТЫХ ЖЕЛАНИЙ! Все серии СРАЗУ! Сериал. 2024, Maj
Anonim

Plankton je dejal, da je recept, ki ga je začel prodajati na svoji spletni strani, tisti, ki ga je ustvaril s pomočjo svoje računalniške žene Karen. Potrdil je, da ni ukradel recepta g. Krabsa Krabby Patty in da ni ubil g. Krabsa.

Kdo je ubil gospoda Krabsa?

Zbrani dokazi dokazujejo, da je Patrick morilec. Gospod Krabs je rekel, da morda nikoli več ne bo prodal krabbyjevih polpete, zaradi česar je Patrick ubil gospoda Krabsa, zaradi ljubezni in hrane.

Kako je umrl gospod Krabs?

Krabsa so našli mrtvega v restavraciji Krusty Krab. Njegovo grlo je bilo prerezano. Mrliški preglednik je zaključil, da je rano na grlu g. Krabsa povzročila kovinska lopatica.

Je SpongeBob kriv za umor gospoda Krabsa?

spužva bob je zagotovo ubil g. krabs. To vem, ker v besedilu piše, "v restavraciji ni bilo znakov vloma." Vem, da to dokazuje, da je kriv, ker mu ni treba vlomiti, ker tam dela, tako da je že notri. … Na koncu dokazi samo dokazujejo, da je kriv

Ali so ubili gospoda Krabsa?

Primer: Kako je umrl gospod Krabs? V dokumentu Sojenje Sponge Bobu SpuarePants je Gospod Krabs najden mrtvega v svoji restavraciji Krusty Krab in mu je bilo prerezano grlo. Mrliški preglednik je zaključil, da je rano povzročila kovinska lopatica, podobno lopatico pa so našli poleg telesa gospoda Krabsa in je bila prekrita z njegovo krvjo.

Priporočena: