Logo sl.boatexistence.com

Zakaj je Casey Hudson zapustila bioware?

Kazalo:

Zakaj je Casey Hudson zapustila bioware?
Zakaj je Casey Hudson zapustila bioware?

Video: Zakaj je Casey Hudson zapustila bioware?

Video: Zakaj je Casey Hudson zapustila bioware?
Video: Crazy Frog - Axel F (Official Video) 2024, Maj
Anonim

7. avgusta 2014 je Hudson zapustil BioWare za nadaljevanje drugih projektov … 18. julija 2017 je Hudson objavil, da se je vrnil v BioWare in zamenjal Aaryna Flynna kot generalnega direktorja za studio. Hudson je 3. decembra 2020 objavil, da bo drugič zapustil BioWare.

Ali je Casey Hudson spet zapustila BioWare?

Mass Effect Casey Hudson zapusti BioWare (spet) poleg Marka Darraha iz Dragon Age. Sprememba prihaja v BioWare, saj je studio pred kratkim napovedal odhod dveh višjih članov svoje ekipe: generalnega direktorja Caseyja Hudsona in izvršnega producenta Dragon Age Marka Darraha.

Kdo je pravkar zapustil BioWare?

V četrtek je EA objavila, da sta se tako Casey Hudson kot Mark Darrah odločila za upokojitev. Za Hudsona je to njegov drugi odhod iz BioWare. Potem ko je delal na vseh treh originalnih igrah Mass Effect, je leta 2014 zapustil studio, da bi se leta 2017 vrnil in prevzel kot njegov generalni direktor.

Kje zdaj dela Casey Hudson?

Nekdanji generalni direktor BioWare Casey Hudson je decembra lani napovedal, da zapušča studio, ki je v lasti EA. Danes je objavil svoje novo neodvisno podjetje: Humanoid Studios.

Ali Casey Hudson dela na Mass Effect 4?

Hudson je konec lanskega leta potrdil svoj odhod iz BioWare. Odločil se je, da se bo upokojil od razvijalca Mass Effect in Dragon Age v lasti EA, da bi "uredil pot naslednji generaciji voditeljev studiev. "

Priporočena: