Logo sl.boatexistence.com

Kako je Katarina umrla na črnem seznamu?

Kazalo:

Kako je Katarina umrla na črnem seznamu?
Kako je Katarina umrla na črnem seznamu?

Video: Kako je Katarina umrla na črnem seznamu?

Video: Kako je Katarina umrla na črnem seznamu?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Maj
Anonim

Katarina igra svojo zadnjo karto in Reddingtonu pove, da mu Liz ne bo nikoli oprostila, če jo ubije. In takoj zagledamo Liz, kako pobegne Dembeju in mu ukrade avto, da bi skušala rešiti Katarino iz Reddingtona. … Ko Liz priteče na prizorišče, Reddington dvakrat ustreli Katarino in jo ubije pred Lizzie.

Kako je umrla Katarina Rostova?

Ura, ki spreminja igro - ki je bila tudi zadnja nova epizoda črne liste do 22. januarja - je ugotovila Rdeči strel in ubila Katarino Rostovo, kljub Lizinemu trdnemu stališču, da je njena zveza z Red bi se trajno končalo, če bi sploh poškodoval njeno mater.

Ali Katherine umre na črnem seznamu?

V “Rassvetu” je potrjeno, da je svojo smrt lažnila s hojo v morje zaradi številnih ljudi za njo. Potem ko je Katarina posredovala, da bi ustavila posilstvo, je ugotovila, da bo Anton Velov slišal za to in vedel, da je še živa. … V "Robert Diaz" se razkrije, da je Katarina živa in živi v Parizu.

Zakaj je Ilya ubil Katarino?

Ozadje. Ilya Koslov je nekdanji obveščevalec KGB in prijatelj/ljubimec Katarine Rostove iz otroštva. … V strahu, da bi Townsendova direktiva lahko škodovala njegovi vnukinji Maši, je Dom poklical Ilya, da mu pomaga ubiti Katarino, da bi pomiril direktivo in zaščitil Mašo.

Ali je Red res ubil Katarino?

In ko je Dom na koncu povedal Tatjani, kje je prava Katarina, je nameravala te podatke deliti s Townsendom, a Red jo je ubil, preden je mogla. … Namesto tega je Katarina ustvarila novo različico Raymonda Reddingtona, ki bi lahko zaščitila Liz in pazila nanjo.

Priporočena: