Logo sl.boatexistence.com

Ali je bob Bašara šel v zapor?

Kazalo:

Ali je bob Bašara šel v zapor?
Ali je bob Bašara šel v zapor?

Video: Ali je bob Bašara šel v zapor?

Video: Ali je bob Bašara šel v zapor?
Video: ЗЛО ЖИВЕТ В ЭТОМ МЕСТЕ / ТЮРЕМНЫЙ ЗАМОК / EVIL LIVES IN THIS PLACE / PRISON CASTLE 2024, Maj
Anonim

Umrl je

Bob Bashara, poslovnež iz parka Grosse Pointe, ki je bil obsojen na dosmrtno ječo, potem ko je mojstru plačal, da je ubil njegovo ženo. Tiskovni predstavnik oddelka za kazni v Michiganu Chris Gautz je potrdil, da je 62-letni Bashara umrl v ponedeljek. Gautz je dejal, da je bil v bolnišnici od 26. julija.

Kako je umrl Bashara?

Bashara, ki je bil januarja 2015 obsojen na dosmrtno zaporno kazen brez možnosti pogojnega izpusta za umor prve stopnje v brutalnem umoru, je umrl v bolnišnici na območju Ann Arbor avgusta avgusta 17 pri 62 letih.

Kako dolgo je bil Bob Bashara v zaporu, preden je umrl?

Bashara je bil star 62 let, ko so ga razglasili za mrtvega. Sestra Jane Bashara, Julie Rowe, je izdala naslednjo izjavo: »Razočarana sem, da je v zaporu preživel samo 8 let. To preprosto ni dovolj dolgo za vse, kar je uničil. "

Kdo je ubil gospo Basharo?

- - Joe Gentz je obsojen na 17-28 let zapora zaradi umora Jane Bashara. Gentz trdi, da mu je mož Jane obljubil, da mu bo plačal za umor svoje žene.

Zakaj je Bob Bashara dal ubiti svojo ženo?

Tožilci so povedali, da je Bashara, ki je upravljal ječo za seks pod nekdanjim salonom Hard Luck Lounge na posestvu, ki ga je imel v bližini meje Detroit-Grosse Pointe Park, želel ubiti svojo ženo, da bi lahko zbral 800.000 $njen račun 401(k).

Priporočena: