Logo sl.boatexistence.com

Zakaj akkun push takemichi?

Kazalo:

Zakaj akkun push takemichi?
Zakaj akkun push takemichi?

Video: Zakaj akkun push takemichi?

Video: Zakaj akkun push takemichi?
Video: Tokyo Revengers / Takemichi Train Push & Reborn 2024, Maj
Anonim

Takemichi vpraša, zakaj pozna te informacije. Akkun razkrije, da je Toman takšna organizacija Akkun razkrije, da je Takemichija potisnil na tirnice. … Akkun še pove, da bi Takemichi moral tam umreti, vendar ga je ta tip rešil in kot da bi vedel, da bo Takemichi padel v tirnice.

Kako je Takemichi dobil svoje moči?

Da sproži to sposobnost, se mora rokovati z Naoto v sedanjosti, da se vrne v preteklost, in rokovati z njim v preteklosti, da se vrne v sedanjost. … Kadarkoli Takemichi potuje v preteklost, ima popoln nadzor nad svojim telesom in je prevladujoča entiteta.

Kdo je ubil Hinato v Tokyo Revengers?

Razkrito je, da je bil Akkun pravzaprav tisti, ki je z avtom zapeljal v Hinato (ubil jo v prvotni časovnici), in zaradi tega ne umre samo on, ampak tudi Hinata kot no. Zaradi nesreče je pripeta v avto in Takemichi je ne more rešiti.

Ali Takemichi postane močnejši?

Za razliko od mnogih protagonistov shonen animejev, Takemichi Hanagaki Tokyo Revengers s časom ne postane močnejši … Takemichi Hanagaki ima nalogo, da se vrne nazaj v čas, da se ustavi zloglasna tolpa, ki se je čez 10 let spremenila v kriminalno združbo in ubila svoje nekdanje srednješolsko dekle.

Koga se Akkun boji?

Tista, ki mu poroča, je Kisaki Tetta. Ko je Draken umrl, se je Mikey spremenil na slabše. Takemichi je zgrožen. S Kisakijevim prevzemom se je Toman zavil v temo, Akkun pa je bil prestrašen in ni mogel pobegniti.

Priporočena: