Logo sl.boatexistence.com

Kako zapreti vrata navzven?

Kazalo:

Kako zapreti vrata navzven?
Kako zapreti vrata navzven?

Video: Kako zapreti vrata navzven?

Video: Kako zapreti vrata navzven?
Video: Замена входной двери в квартире. Переделка хрущевки от А до Я. #2 2024, Maj
Anonim

Postavite tečaj na vsak vodoravni element (3 skupaj). Če se bodo vrata odpirala navznoter, bodo tečaji pritrjeni na notranjo stran vrat na vodoravne elemente. Če se vrata odpirajo navzven, potem bodo tečaji pritrjeni na zunanjo stran vrat, na opore v skladu z vodoravnimi členi

Ali se lahko vrata odprejo navzven?

Obstajajo trije glavni načini, na katere se lahko vaša vrata odprejo: lahko se zavihtijo navznoter proti vaši lastnini, lahko se zavihtijo navzven stran od vaše posesti ali pa zdrsnejo v desno ali levo za vašim mejnim zidom.

Ali so tečaji vrat znotraj ali zunaj?

Odvisno od vrste tečaja, ki ga izberete, ga lahko namestite na zunanjost ograje ali notranjost vrat. Postavite spodnji tečaj ob vrata, da poiščete najboljšo lokacijo.

Ali naj se vrata odpirajo navznoter ali navzven?

Vaša dovozna vrata bi morala biti nameščena, da se odpirajo navznoter proti vaši nepremičnini, razen v redkih primerih. Dovozna vrata je mogoče namestiti tudi za odpiranje navzven ali celo drsenje, vendar je odpiranje navznoter priporočljivo iz treh glavnih razlogov: gradbeni predpisi.

Koliko prostora mora biti med vrati in stebrom?

Za vrata s standardnim okvirjem 2x4 in stebri 4x4 pustite 1/2- do 3/4-palčni prostor med stebrom zapaha in okvirjem vrat. Na strani tečajev bo odvisno od strojne opreme, ki jo uporabljate. Približno 1/4 palca je običajno dovolj.

Priporočena: