Logo sl.boatexistence.com

Ali naj barvam pocinkano ohišje?

Kazalo:

Ali naj barvam pocinkano ohišje?
Ali naj barvam pocinkano ohišje?

Video: Ali naj barvam pocinkano ohišje?

Video: Ali naj barvam pocinkano ohišje?
Video: Осветление и Окрашивание Длинных волос 2023 Пошагово Балаяж! Уроки окрашивания волос Пошагово! 2024, Maj
Anonim

Barvanje pocinkanega ohišja je nekoliko kontroverzno, mnogi trdijo, da se ne oprijema in ne dodaja nobene zaščite. Po drugi strani pa je pocinkano podvozje privlačno za tatove. Spodaj nam sporočite, kaj mislite. Vendar pa je pocinkano ohišje mogoče barvati, z uporabo komercialno dostopnih izdelkov

Ali je treba pocinkano kovino barvati?

Resnica je, da barva ne bo oprijela pocinkanega jekla. Plast cinka, ki ostane na kovini po postopku galvanizacije, je namenjena zmanjšanju korozije, vendar tudi zavrača barvo, kar sčasoma povzroči luščenje ali luščenje.

S čim barvate pocinkano ohišje?

Zdaj ste pripravljeni na premaz z nečim kot je Rust-Oleum 3202 Galvinoleum Primer. Ta temeljni premaz je rešitev v enem koraku, ki se lahko prilepi na skoraj vsako gladko površino, vključno s pocinkano kovino.

Ali lahko pocinkano ohišje rjavi?

a galvy šasija lahko še vedno rjavi, prevleka se lahko odtrga ali včasih v notranjosti ohišja morda ne pokrije popolnoma kovine.

Ali lahko barvate na pocinkano jeklo?

Ali lahko prebarvate pocinkano jeklo? Vroče cinkanje je samo po sebi dolgotrajno in stroškovno učinkovito sredstvo za zaščito pred korozijo. Vendar pa je pocinkano jeklo lahko barvano iz naslednjih razlogov: dodajte barvo za estetske, maskirne ali varnostne namene.

Priporočena: