Logo sl.boatexistence.com

Kako je rikki tikki napadel nag?

Kazalo:

Kako je rikki tikki napadel nag?
Kako je rikki tikki napadel nag?

Video: Kako je rikki tikki napadel nag?

Video: Kako je rikki tikki napadel nag?
Video: Я ПОПЫТАЛСЯ ИЗГНАТЬ ДЬЯВОЛА ИЗ ПРОКЛЯТОГО ДОМА, ВСЕ КОНЧИЛОСЬ… I TRIED TO EXORCISE THE DEVIL 2024, Maj
Anonim

Vprašanje 6: Kako je Rikki-tikki napadel Naga? Odgovor: Rikki-tikki je opazoval Naga, ko je kobra pila iz kozarca z vodo, in čakal, da je zaspal. Nato je skočil in ga ugriznil za glavo tik nad kapuco. Uporabil je vso svojo moč, da je zadržal glavo.

Kako je Rikki-tikki ubil Naga?

Rikki-tikki je ubil Nagaino tako, da ji je sledil v njeno luknjo in se z njo boril dosmrti. … Rikki-tikki je vedel, da mora pobiti vse kače na vrtu, da bi bila družina varna, zato je ubil vsa jajca razen enega in s tem jajcem zvabil Nagaino iz hiše.

Zakaj se je Rikki-tikkiju zavrtelo, ko se je boril z nagajanjem?

5) Zakaj se je Rikki-tikkiju zavrtelo, ko se je boril z Nagom? Odgovor: Rikki-tikkiju se je zavrtelo ker ga je Nag stresel gor in dol in okrog v velikih krogih.

Kako se Rikki-tikki odzove na prigovarjanje?

Po tem, ko je ubil Naga, Rikki-tikki zagotovi , da ga Nagaina ne bo pregnal. Odvrne jo od ugriza Teddyja in ubije vse njene mlade kobre v jajcih. Sledi ji celo v njeno luknjo, ki je izjemno nevarna, da bi se boril proti njej.

Kakšen je konflikt med Rikkijem in nag?

V svoji zgodbi "Rikki-Tikki-Tavi" Rudyard Kipling predstavlja konflikt do smrti med mungosom Rikki-tikki-tavi in dvema kobrama, Nagom in Nagaina. Kače nameravajo ubiti Rikkijevo posvojeno človeško družino, vendar je mali mungos še bolj odločen zaščititi Teddyja in njegove starše, in to tudi stori.

Priporočena: