Logo sl.boatexistence.com

Ali se qui gon jinn vrne kot duh?

Kazalo:

Ali se qui gon jinn vrne kot duh?
Ali se qui gon jinn vrne kot duh?

Video: Ali se qui gon jinn vrne kot duh?

Video: Ali se qui gon jinn vrne kot duh?
Video: САМАЯ СТРАШНАЯ НОЧЬ С ДЕМОНОМ ЧУТЬ НЕ СТАЛА ПОСЛЕДНЕЙ 2024, Maj
Anonim

Yoda je Obi-Wanu povedal, da »ima usposabljanje zanj na Tatooinu«, kar je pomenilo, da bi prisotnost Qui-Gonove sile naučila Obi-Wana te sposobnosti, saj je bil Yoda izgnan na Dagobah. Vojne klonov so razkrile, da je Qui-Gon postal duh Sile in komuniciral z Yodo prek glasu.

Ali spet vidimo Qui-Gon Jinna?

Liam Neeson je predstavil Qui-Gona Jinna v prvi prednapovedi Vojne zvezd, in čeprav je od takrat nekajkrat ponovil vlogo v glasovnem delu, zdi se, da trenutno ni načrtov za ogled Qui-Gon nazaj v vesolje Vojne zvezd.

Zakaj Qui-Gon ni postal duh Sile?

Našel je ključ do nesmrtnosti.

Zahvaljujoč Qui-Gonu imamo duhove Sile. Preučeval je živo Silo in se od Svečenic Sile učil, kako ohraniti zavest po smrti; naučil se je tudi, da je fizična manifestacija možna, vendar je ni dosegel, ker je bil njegov trening nepopoln.

Kaj se je zgodilo s Qui-Gonom Jinnom, potem ko je umrl?

Smrt Qui-Gon Jinna je podrobno opisana v Fantomski grožnji, saj pripoveduje o potovanjih mojstra Jedi na Naboo, Tatooine in Coruscant pred končnim napadom na palačo Naboo… Njegov zahtevek pa je bil zavrnjen in poslan je bil nazaj v Naboo, da bi zaščitil senatorko Amidalo, ko je poskušala ponovno zavzeti svoj domači svet.

Ali se Qui-Gon vrne?

V Revenge of the Sith, Yoda razkrije Obi-Wanu, da se je Qui-Gon vrnil iz "podzemlja sile", da bi oba naučil, kako ohraniti zavest po smrti.

Priporočena: