Logo sl.boatexistence.com

Ali bo forza horizon 5 na steam?

Kazalo:

Ali bo forza horizon 5 na steam?
Ali bo forza horizon 5 na steam?

Video: Ali bo forza horizon 5 na steam?

Video: Ali bo forza horizon 5 na steam?
Video: ИГРА-ПИРАТКА ЗАПУСКАЕТ СТИМ??? | РЕШЕНИЕ 2024, Maj
Anonim

Zgodnji dostop do Forza Horizon 5 se je začel! V sistemih Xbox in Windows je uvedba zgodnjega dostopa Premium Edition odvisna od regije. Igra bo na voljo za igranje ob 12.01 po lokalnem času v vaši državi. V Steamu se to odklepanje zgodi globalno ob 05:01 po EDT 5. novembra.

Ali bo Forza Horizon 5 prišel na PC?

Na voljo je v vseh različicah konzole, računalnika in oblakaXbox Game Pass. … Kljub temu, če imate Xbox Series X ali S in imate Xbox Game Pass, poskusite Forza Horizon 5 vsaj enkrat.

Kolikšna bo cena Forza Horizon 5 v Steamu?

Na voljo je 5. novembra za tiste, ki so kupili Forza Horizon 5 Premium Edition. Cene se začnejo pri Rs. 3, 499 v Steamu, Rs. 3 999 v trgovini Microsoft Store in Rs. 4, 299 v maloprodaji. Forza Horizon 5 Premium Edition stane Rs. 5, 499 na Steam in Rs. 6, 599 v Microsoft Store.

Ali bo FH5 na Steamu?

Pridobite ga z Xbox Game Pass Ultimate.

Digitalno kopijo FH5 za Xbox in PC lahko prednaročite v trgovini Microsoft Store za 60 $. Prav tako lahko dobite fizično kopijo pri Amazonu za iste naprave po isti ceni. Poleg teh je tudi Forza Horizon 5 na voljo v Steamu za 60 $

Ali lahko zdaj igrate Forza 5?

Forza Horizon 5 je zdaj na voljo v zgodnjem dostopu in v celoti izide 9. novembra 2021. Igra je na voljo na Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC in Xbox Cloud Gaming. Seveda lahko igrate tudi Forza Horizon 5 prek Xbox Game Pass, da prihranite denar.

Priporočena: