Logo sl.boatexistence.com

Potrebujete m1 za razburjenje?

Kazalo:

Potrebujete m1 za razburjenje?
Potrebujete m1 za razburjenje?

Video: Potrebujete m1 za razburjenje?

Video: Potrebujete m1 za razburjenje?
Video: Kill 'Em All Прохождение #2 DOOM 2016 2024, Maj
Anonim

Za upravljanje 50-cc Ruckusa potrebujete M1 vozniško dovoljenje. Prav tako ga morate registrirati pri Oddelku za motorna vozila, na kolesu pa morate imeti zavarovanje.

Kaj je Honda Ruckus razvrščena?

Ruckus ima 49-kubični motor, ki mu omogoča, da doseže hitrost 30 mph le na ravni podlagi. V skladu z državnimi zakoni v mnogih državah to pomeni, da je Ruckus razvrščen kot »moped« ali »motorni cikel« in za upravljanje ne boste potrebovali dovoljenja za motorno kolo ena.

Ali Honda Ruckus velja za moped?

To je Honda

Za tiste, ki ne vedo, je Honda Ruckus 49cc skuter (ali moped), ki v večini držav ne zahteva posebno vozniško dovoljenje. Bolj kot dejstvo, da je Ruckus skuter, je dejstvo, da je Honda.

Ali je avtocesta Honda Ruckus zakonita?

Motorni cikli: če imate motorni skuter, moped ali motocikel z motorjem, ki proizvede 5 zavornih konjskih moči ali manj (ali 3,7 kW ali manj) in višino sedeža najmanj 26 palcev, ga lahko upravljate na cesti brez registracije it.

Ali potrebujete dovoljenje za vožnjo 49cc skuterja?

Motorizirano vozilo z največ tremi kolesi, ki so zasnovana tako, da se premikajo hitreje od 20 mph, vendar s prostornino motorja od 49 do 80 cc, se šteje za cikel na motorni pogon. (motorni skuterji so priloženi). Za upravljanje katerega koli motornega kolesa je potrebna licenca ali pooblastilo za.

Priporočena: