Logo sl.boatexistence.com

Bi lahko natsu premagal luffyja?

Kazalo:

Bi lahko natsu premagal luffyja?
Bi lahko natsu premagal luffyja?

Video: Bi lahko natsu premagal luffyja?

Video: Bi lahko natsu premagal luffyja?
Video: Элиф | Эпизод 179 | смотреть с русский субтитрами 2024, Maj
Anonim

Luffy se lahko izogne ognju Natsu zahvaljujoč njegovemu hakiju in njegovi udarci bi lahko ubili Natsuja, Natsu bi ga lahko ubil, ko bo boj daljši. Ne pozabite, da se njegov ogenj poveča, ko se Natsu razjezi. Haoshoku Haki je za Natsu neuporaben, ne pozabite, da je Natsu močnejši in močnejši od Luffyja. … Zmagovalec je Natsu.

Kdo bi zmagal v boju Luffy ali Natsu?

Luffy je preprosto bolj odločen, vzdržljiv in bolj čistega srca kot Natsu in njegove ogromne borbene izkušnje bi mu na koncu zagotovo pomagale premagati Natsuja. Naša primerjava bo razdeljena na tri dele.

Ali lahko Natsu premaga DEKU?

Zeref je bil drugi najmočnejši lik v seriji Fairy Tail, premagala ga je le Achnologia, Zmajev kralj. Toda na koncu serije je naš junak Natsu uspel premagati oba ta noračarovnika. … Torej, če bi se Deku boril proti Natsuju, mu niti nesmrtnost ne bi mogla preprečiti, da bi izgubil.

Kaj je Natsujeva slabost?

1 slabost: omejena obramba

Natsujev ogenj je najbolje uporabiti za napad, njegova najvarnejša stava pa je, da svoje sovražnike preprosto razstreli v pepel, preden dobijo priložnost da bi mu naredil resno škodo, saj ima malo možnosti v obrambi.

Kdo je močnejši od Natsuja?

6 Bog Serena je bila najmogočnejši čarovnik na celini Ishgar, kjer živi Natsu. Ni mogoče zanikati, da je Bog Serena močnejši od Natsuja, saj je bil najmočnejši čarovnik na celotni celini. Proti takšnemu sovražniku bi moral Natsu izvleči svojo demonsko obliko, da bi imel možnost.

Priporočena: