Zakaj se swarfega imenuje swarfega?

Kazalo:

Zakaj se swarfega imenuje swarfega?
Zakaj se swarfega imenuje swarfega?

Video: Zakaj se swarfega imenuje swarfega?

Video: Zakaj se swarfega imenuje swarfega?
Video: Протрите лобовое стекло автомобиля кремом для бритья и ПОСМОТРИТЕ, ЧТО ПРОИСХОДИТ 💥 2024, September
Anonim

Williamson je ustvaril ime Swarfega na podlagi na 'swarf', kar pomeni olje v Derbyshireu in 'ega' kot v 'eager to clean'. Prvi izdelek se je imenoval 'Deb' in je bil zasnovan kot ščitnik za svilene izdelke. Namenjena preprečevanju lestve, je bila blaga raztopina uporabna za ročno pranje svilenih nogavic.

Kje je bila izumljena Swarfega?

Swarfega je leta 1947 izumil Audley Bowdler Williamson (28. februar 1916 - 21. november 2004), industrijski kemik iz Heanor, Derbyshire. Leta 1941 je ustanovil-sales a deter podjetje, Deb Silkware Protection Ltd., s sedežem v Belperju, za izdelavo formulacije za podaljšanje življenjske dobe svilenih nogavic.

Kakšna je razlika med zeleno in oranžno Swarfego?

Swarfegin klasični zeleni gel je idealen za manjšo do srednje umazanijo. … »Swarfega Orange je hitro delujoče, močno čistilo za roke brez topil, ki vsebuje naravno koruzno moko namesto plastičnih mikrozrn za učinkovito in globinsko čiščenje.

Ali lahko uporabite Swarfega na obrazu?

TOUGH by Swarfega Gel vlažilna krema je idealna za zimske mesece; se zlahka vpije, gel lahko uporabite tako na rokah kot tudi na obrazu, ki sta najpogosteje izpostavljeni predeli, in obnavlja kožo po čiščenju.

Je Swarfega peska?

To je zelo dobro čistilo za roke. Veliko bolje je originalne zelene stvari. Ima fino mehko zrnje. Pesek se med uporabo raztopi.

Priporočena: